AKP Çerkeş'te şok istifa!

AKP Çerkeş'te şok istifa!

AK Parti Çerkeş İlçe Başkanı Recep Güney ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Güney görevlerinden istifa ettiler. İlçe Başkanlığına Ersan Eren'in getirildiği öğrenildi.

AKP Çerkeş'te uzun süredir Belediye Başkanı Hasan Sopacı ile uyumlu bir çalışma sergileyemedikleri şeklinde haberlerin yayıldığı İlçe Başkanı Recep Güney daha fazla yıpranmama adına görevinden istifa etti.

Kulislerde Recep Güney'in istifasının ardında; Belediye Başkan aday adayı olduğu halde, Çerkeş Belediye Başkan adayının tespitinde teşkilatın görüşünün alınmadığı, Hasan Sopacı isminin aylar öncesinden 'başkan adayı' olarak tespit edildiği ve son olarak da İl Başkanı Celal Kaman'ın sadece Çerkeş'de değil diğer ilçelerde de seçilmiş belediye başkanlarıyla görüş alışverişinde bulunması sonucunda teşkilatlarda küskünlük yaşandığı belirtiliyor.

'EN BAŞARILI KADIN KOLLARI BAŞKANI' DA İSTİFA ETTİ
Öte yandan AKP Çerkeş'te istifa zinciri ilçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Güney'in istifasıyla devam etti. Görevde bulunduğu sürece AKP Genel Merkezi tarafından 'En Başarılı Kadın Kolları Başkanı' da seçilen Hülya Güney'in istifasının perde arkasında 'Teşkilatla çalışmayacağını' ilan eden mevcut Belediye Başkanı Hasan Sopacı'ya kendi kadrosunu oluşturma fırsatı verme adına olduğu gelen bilgiler arasında...

hulya-guney-akp-cerkes-istifa-resim-02.jpg

YENİ BAŞKAN ERSAN EREN
Recep Güney'den boşalan AKP Çerkeş İlçe Başkanlığı görevine ilçe kurucu başkanlarından Ersan Eren'in bir kez daha atandığı öğrenildi.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler