AKP İl Başkan Yardımcısı, aidat isteyen kapıcıyı yaraladı

AKP İl Başkan Yardımcısı, aidat isteyen kapıcıyı yaraladı

AKP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı avukat Hasan Azmi Geçmez, kendisinden bina aidatını isteyen kapıcıyı silahla yaraladı. Kapıcının yakınları da avukatı dövdü.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesi'nde bulunan Güneş 2009 Apartmanı'nın kapıcısı H.A., kendisinin işlettiği binanın alt katındaki otoparkta dün saat 19:30 sıralarında, daha önceden aralarında tartışma yaşandığı öne sürülen AKP İl Başkan Yardımcısı olan avukat Hasan Azmi Geçmez ile karşılaştı. İddiaya göre kapıcı H.A., avukat Geçmez'den bina aidatı istedi. Bina için para isteyen ancak alamayan kapıcı ile avukat Geçmez arasında tartışma yaşandı.

Tartışma sırasında avukat Geçmez, belindeki beylik silahını çekerek, kapıcı H.A.'ya sıktı. Sıkılan kurşunlar H.A.'yı şans eseri sıyırdı ve yara almadan kurtuldu. Ancak hızını alamayan AKP'li avukat, bu kez silahın dipçiği ile kapıcı H.A.'nın kafasına vurmaya başladı. Kanlar içinde yere yığılan H.A., olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

H.A.'nın hayati tehlikesinin olmadığı ve ayaktan tedavi edildikten sonra evine gönderildiği bildirildi. Ancak olay burada bitmedi. Olayı haber alan kapıcının yakınları, AKP'li avukatı bulup, darp etti. Olayın kapatıılması için AKP il teşkilatının seferber olduğu ve kapıcı H.A. ile yakınlarının şikayetçi olmamaları için girişimlerde bulundukları bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler