AKP İl Başkanı Çivitcioğlu'ndan 'hormonlu' mesajlar!

AKP İl Başkanı Çivitcioğlu'ndan 'hormonlu' mesajlar!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlenen Türkiye'de, AKP Çankırı İl Başkanı sosyal medyadan verdiği mesajlar olabildiğince 'hormonlu'...

AKP Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, sosyal medyada Twitter'ı kullanan siyasetçilerin içerisinde yer alıyor. Başkan Çivitcioğlu her siyasetçinin yaptığı gibi günlük çalışmalarını Twitter'dan takipçileriyle paylaşıyor.

Cumhurbaşkanlığı seçim süreciyle birlikte AKP Çankırı İl Başkanı Çivitcioğlu'nun da çalışmaları hız kazandı. Geçtiğimiz günlerde Çankırı'nın ilçe ve köylerinin birçoğunu dolaşan İl Başkanı Çivitcioğlu dünü de Merkez'de bazı STK temsilciliklerini ziyaret ederek tamamladı. 

Yaşanan süreçte çalışmalarını Twitter'dan takipçileriyle paylaşan AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun mesajlarının birçoğunun 'hormonlu' olması gözlerden kaçmadı. 

PAYLAŞIMLARDA; STK BAŞKANLARININ GÖRÜŞMELERDE
SARFETMEDİKLERİ CÜMLELER YER ALIYOR!
AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun ziyaretleri TZOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli ile başlamıştı. Ziyaret sonrası AKP İl Başkanı Çivitcioğlu Twitter'dan iki paylaşımda bulundu. İlki; "Çankırı merkezde cumhurbaşkanlığı seçimi için ilk ziyaretimizi Ziraat Odası Başkanlığına gerçekleştirdik." diyor ve takipçilerine 'bilgi' veriyordu. 

Ancak ikinci mesajı hiç de ilki kadar 'masum' değildi... Hatta hatta buram buram 'hormon' kokuyordu:

salim-ziraat-odasi-sozcu-resim-07.jpg

"Ziraat Odası 'Köylüye her zaman hizmetkâr olan bir anlayışın liderine bizde her yerde destekçi ve duacıyız' diyorlar."

AKP İl Başkanı daha sonra Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi ve Şoförler Odası Başkanı Necait Akdoğan ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Çivitcioğlu bu ziyareti sonrasında twitter takipçileriyle paylaştığı mesaj da en az bir önceki mesajı kadar hormonluydu:

salim-esnafkefalet-necati-sozcu-cankiri-resim-07.jpg

"Esnaf Kefalet Kooperatif başkanlığı 'Türkiye'de istikrarın sürmesini istiyoruz, adresini de biliyoruz' diyorlar.

Bu ziyaretin ardından Başkan Çivitcioğlu'nun durağı Çankırı Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz'in makamıydı. AKP İl Başkanı ziyaret sonrasında mesajındaki hormonu daha da yoğunlaştırmıştı:

salim-esnafodalaribirligi-osmankaradeniz-sozcu-resim-07.jpg

"Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı O. Karadeniz bizim desteğimizden kimsenin şüphesi olmasın, biz net duruyoruz diyor"

STK BAŞKANLARI 'YORUM'DAN KAÇINDI
Konuyla ilgili olarak başta Ziraat Odası İl Başkanı Nejat Gamzeli olmak üzere, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan'a ulaştık. Başkan Gamzeli ve Akdoğan AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun Twitter mesajlarıyla ilgili olarak 'yorum' yapmaktan kaçındılar. Akdoğan "Ben de farkındayım...!" derken, Gamzeli "Toplantının sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştiğini söylemekle yetinebilirim" dedi.

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz ise ısrarlı aramalarımıza karşın açtığı telefonda "Uygun bir ortamda bulunmadığımdan sonra konuşsak" diyerek konuşmayı sonlandırdı.

Tüm bu görüşmelerden sonra Sözcü18 Haber Merkezi olarak yaşanan süreçten anladığımız o ki; AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu takipçilerine gönderdiği 'hormonlu tweet'lerinin belki farkında belki değil ancak STK Başkanlarının tepkilerine bakıldığında mesajlar çok net olarak 'Ben hormonluyum' diye haykırıyor...

Not: 'hormon'dan kastımız 'abartı'dır. Bilginize...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler