AKP Ilgaz'da görev değişimi

AKP Ilgaz'da görev değişimi

Tek liste halinde girilen seçimden işadamı İsmail Akbak ilçe başkanı olarak çıktı...

AKP Ilgaz İlçe teşkilatının 5. olağan kongresi Kültür Merkezinde, Çankırı ve Ilgaz Parti teşkilatı, AKP Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, çevre ilçe belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve delegelerin katılımı ile yapıldı. Tek listenin yarıştığı kongrede aday olan iş adamı İsmail Akbak AKP Ilgaz İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasından sonra oluşturulan divan başkan ve üyelikleri seçiminden sonra söz alan AKP İlçe Başkanı Faruk Karabıyık Belediyeyi enkaz ve borç içinde devraldıklarını, başarılı geçen bir 3 dönemin ardından yol kazasına kurban gittikleri için belediye seçimlerini kazanamadıklarını ifade etti.

İRFAN DİNÇ, MİLLETVEKİLİ EDASIYLA KÜRSÜDEYDİ!
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç kongre salonunda yaptığı konuşmada adeta bölge milletvekili edasındaydı! Dinç konuşmasında İstiklal savaşında Ilgazlı Kara Fatma, Şerife Bacı ve Yanık Emine’lere değinerek Milli Mücadelenin en bedbaht, en çetrefili hikâyelerinin bu bölgede, Ilgaz Dağı’nda geçtiğini belirterek yapılamaz denileni yaptıklarını ve Ilgaz Dağı Tüneli için 400 trilyon TL paranın aktarıldığını ifade ederken, parayı sanki kendisi göndermişcesine duruş sergiliyordu. Başkan Dinç konuşmasının sonunda yeni seçilecek başkana başarılar diledi.

AKP Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz de yaptığı konuşmada Ilgaz AKP teşkilatının diğer ilçelere nazaran çok farklı bir teşkilat olduğunu, ekip ruhu içinde çalıştıklarını ifade etti. Çankırı’ya Ilgaz'a yapılan yatırımlardan bahsetti.

ÇİVİTCİOĞLU, 'YOL KAZASI'NA KATILMADI!
AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu yaptığı konuşmada Faruk Karabıyık'ın yol kazası ifadesine katılmadığını, Belediye Başkanlığını MHP’nin almadığını kendilerinin verdiklerini söyledi. Yapılan oylamalardan sonra kongre, yeni yönetimin delegeleri selamlaması ile sona erdi.

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN KONGREDE YOKTU
Öte yandan Çankırı AKP milletvekili Av. İdris Şahin'in Ilgaz ilçe kongresine katılmaması parti tabanında farklı değerlendirildi. Şahin'in seçimler öncesi yaptığı kulis çalışmalarında İsmail Akbak'a karşı aday arayışına girdiği ancak bu konuda başarılı olamadığı dile getirildi.

b2ehwajicaapmt8-001.jpg

AKP ILGAZ İLÇE TEŞKİLATI ŞU İSİMLERDEN  OLUŞTU
İlçe Başkanı: İsmail Akbak

Yönetim Kurulu Üyeleri; Şükrü Çetin, Bayram Erdemoğlu, Abdulkadir Cinnet, Cemal Kozan, İlhan Dikmen, Yusuf Güler, Recep Göksu, Muharrem Şimşekoğlu, Hasan Karayel, Ekrem Karagöz, Adem Aydan, Bayram Aktaş, Mukadder İpekoğlu ve Dilek Bostan.

İSMAİL AKBAK İLK DEMECİNİ SÖZCÜ18'E VERDİ
Kongre sonrası AKP Ilgaz İlçe Başkanı olarak Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye konuşan İsmail Akbak "Amcam Tevfik Akbak'ın 22. Dönem TBMM milletvekili olması, yeğenimin 2 dönem ilçe başkanlığı görevinde bulunması ile birlikte benim de elimi taşın altına sokma zamanımın geldiği gerçeğini ortaya çıkardı. 'Görev istenmez verilir' düsturu içerisinde şahsıma yapılan görevi kabul etmek zorunda kaldım. Şunu açık yüreklilikle ifade edeyim ki Ilgaz'da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Üstlendiğim görev büyük sorumluluk ve vebal isteyen bir iş. Ilgaz'ımızı seviyoruz. Ilgaz'ımıza yakışan hizmetleri vermek için ekibimle birlikte gece-gündüz demeden çalışacağız. Tabana yayılan bir yönetim listesi ile kongreden güç alarak yola çıkmanın onuru ve gururu ile ter akıtarak hizmet vermenin gayretinde olacağız" dedi...

yeniilgazakpilceyonetimi-ismailakbak-resim-11.jpg

b2elt_qcmaiwzi6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler