AKP Şabanözü'nde kaybettiği seçimin intikamını alıyor

AKP Şabanözü'nde kaybettiği seçimin intikamını alıyor

Belediye seçimlerinde AK Parti'ye oy vermedikleri tespit edilen 40 hizmet alım personelinin işine son verilecek...

AK Parti'nin son icraati Çankırı ili Şabanözü ilçesinde bulunan Sosyal Hizmetler Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi'nde 'hizmet alım personeli' olarak çalışan 120 işçiden 40 tanesi yerel seçimlerde partiye oy kullanmadıkları için iş akitleri feshediliyor.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgiye göre; 1 Haziran 2014 tarihinde yapılan Şabanözü belediye başkanlığı seçimlerinde MHP adayı Mustafa Karakaya'yı destekledikleri ve bu nedenle AK Parti'ye oy vermedikleri tespit edilen 40 işçi işten çıkartılıyor.

Sosyal Hizmetler Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi'nde halen mesai veren 120 hizmet görevlisinden 40 tanesinin iş akitlerinin feshedilmesi amacıyla listelenerek AK Parti Şabanözü İlçe Başkanı Mustafa Dülger'e teslim edildiği öğrenildi.

Konuyla ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz...

İL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN AÇIKLAMASI
Aile ve Sosyal Politikalar Çankırı İl Müdürlüğü haberimizle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"İlimiz Şabanözü İlçesinde bulunan ve 175 zihinsel engelli vatandaşımıza hizmet sunan, Valiliğimiz Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görevli hizmet alımı personel sayısı 112 olup, bunlardan herhangi birinin iş akdinin sona erdirilmesi söz konusu değildir. Bu konuda ileri sürülen hususlar gerçek dışıdır.

Kamuoyuna duyurulur."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler