AKP Şabanözü'nde Mustafa Dülger'le devam

AKP Şabanözü'nde Mustafa Dülger'le devam

AKP Şabanözü ilçe kongresi bugün gerçekleştirildi.

AK Parti Çankırı ilçe kongreleri devam ediyor. Bugün Kızılırmak ve Şabanözü ilçe kongrelerini gerçekleştiren AK Parti, yarın da Merkez ilçe kongresini gerçekleştirecek.

ŞABANÖZÜ'NDE MUSTAFA DÜLGER'LE DEVAM
AKP'nin Şabanözü ilçe kongresine başta bölge milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz ile, İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker ile partililer katıldı.

Kongrede konuşan milletvekili Hüseyin Filiz Şabanözü'ne 'doğalgaz' müjdesi verirken, milletvekili Şahin de belediyeyi kaybetmiş olmalarına karşın, Şabanözü'ne gelecek olan hizmetlere katkı vermenin gayretinde olacaklarını belirtti.

Tek liste halinde gidilen oylamada mevcut başkan Mustafa Dülger'in başkanlığında yeni yönetim ve disiplin kurulları oluştu. Seçimler sonrası Sözcü18'e konuşan Başkan Dülger "Birlik ve beraberlik içerisinde bir kongre gerçekleştirdik. Yerel yönetimlerde yaptığımız yanlışlardan ders çıkartacağız. 
Daha başarılı olabilme yolunda gayret göstereceğiz." dedi.

ALİ ÇAPCI KONGRE SALONUNDA YOKTU
Bilindiği gibi; AKP'den iki dönem seçilerek Şabanözü Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan Ali Çapcı, Mart 2014'de yapılan seçimlerde MHP adayı Mustafa Karakaya karşısında seçimi kaybetmişti. 

Bugün AKP'nin Şabanözü ilçe 5. Olağan Kongresinde gözler Ali Çapcı'yı aradı ama kendisi salonda yoktu.

KIZILIRMAK'TA KEMAL YILMAZ
AKP'nin bugün Kızılırmak ilçe kongresi de gerçekleştirildi. Tek listenin yarıştığı kongreden Kemal Yılmaz başkanlığındaki yönetim ve disiplin kurulu listesi oylanarak kabul edildi.

akp-kizilirmak-kongre-resim-12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler