AKP'li başkandan teravih sonrası tulumbadan 'soğuk su' hizmeti!

AKP'li başkandan teravih sonrası tulumbadan 'soğuk su' hizmeti!

Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay Facebook'tan öyle bir şey paylaştı ki...

Çankırı - Orta ilçesinin çiçeği burnunda AKP'li belediye başkanı Bayram Yavuz Onay, Facebook'tan yaptığı paylaşımda "Teravih çıkışı cami cemaatine buz gibi soğuk su ikram ettik. Afiyet olsun" dedi!

Konu ile ilgili olarak kendisine ulaştığımız Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay "İlçemizde bulunan Osman Dede Külliyesi'nde kıldığımız teravih namazı sonrası külliye içerisinden çıkan soğuk suyu vatandaşımıza ikram ettik. Ben aynı zamanda külliyenin dernek başkanıyım. Bana göre bu su şifalı bir su! Belediye olarak külliyeye bazı hizmetlerimiz de oluyor. Bütün olay bu" dedi.

bayramyavuzonay-suikrami-sozcu-resim-07.jpg

ORTALILAR BU DURUMA NE Mİ DEDİ?
AKP'nin çiçeği burnunda belediye başkanı Bayram Yavuz Onay'ın Facebook'daki paylaşımına Ortalılar'ın olumlu olumsuz tepkilerini Haber Merkezimize gelen telefon ve sayfaya gelen 'okuyucu yorumları' ile birlikte öğrenceğiz.

'SU TAHLİL EDİLİRSE SAĞLIĞA ZARARLI ÇIKABİLİR'
Haberin yayını sonrası bizlere telefonla ulaşan Ortalı bir vatandaş da "Haberi okuyunca şaşırmadım dersem yalan olur! Sayın Başkanın Osman Dede Külliyesinde yıllardır boşa akan bir suyu, ucuna hortum bağlayarak vatandaşa ikramına şaşırdım. Yeri gelmişken ifade edeyim ki, bu külliyeden çıkan suyun tahlili bugüne kadar yapılmadı. Yaptırılacak bir tahlil sonrası suyun halk sağlığına zararlı olması kuvvetle muhtemel. Sayın Başkandan ricamız odur ki; suyla ilgili tahlili bir an önce yaptırsın bizler de o suyu güvenle içelim" dedi.

BİZ NE Mİ DİYORUZ?!
Sözcü18 Haber Merkezi olarak (şimdilik) "Külliye içerisinde tulumbadan çıkan suyu, ucuna bağlanan hortumla vatandaşa ulaşmasında, tulumbanın sapını tutarak Orta'ya ve de Ortalılar'a hizmet verdiğini ilan eden 3,5 aylık Başkan'a; Böylesi paylaşımları sizlere yakıştıramıyor, eli ayağı düzgün projeler ortaya koyarak seçildiğiniz bölgeye ve insanınıza yakışan hizmetleri bir an önce sunmanın gayretinde olmanızı diliyoruz" demekle yetineceğiz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler