AKP'li Belediye, Bakan Eroğlu'nu 'çakma doğum günü' ile kandırmış!

AKP'li Belediye, Bakan Eroğlu'nu 'çakma doğum günü' ile kandırmış!

Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan ihbar, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Çankırı ziyaretinde gerçekleştirilen 'doğum günü' kutlamasının da mizansen olduğunu iddia ediyor!

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun 29 Nisan Cuma günü Çankırı'ya yaptığı ziyarette Çankırı Belediyesi'nin koridorlarında gerçekleşen 'doğum günü' kutlamasının 'çakma' olduğu iddia edildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan ihbara göre; Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in yaptığı son basın toplantısında dile getirdiği "Bizim Engelli Koordinasyon Merkezi'miz var. Biz engelli kardeşlerimizin doğum günlerini sürekli kutlarız. Bir pasta keser ve onların gönüllerini alırız. o gün bir pasta hazırlanmış ve koridorda karşımıza çıktı. Pastası kesildi ve gönlü alındı." demişti.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne gelen ihbar telefonunda; Adına doğum günü pastası düzenlenen özürlü Halim Yavuzel'in doğum tarihinin 18 Temmuz 1983 olduğu bildirildi!

'ÖZÜRLÜ'NÜN SIRTINDAN OY AVCILIĞI YAPANLAR DA, NAMUSSUZDUR, ŞEREFSİZDİR.."

Halim Yavuzel'in kimliğinde doğum tarihi 18 Temmuz 1983 ise, 29 Nisan günü Çankırı Belediyesi'nin organizasyonu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'ndan kesilmesi istenen ve "Sayın Bakanım; Özürlü bir kardeşimizin bugün doğum günü. Sizler de bu kardeşimize moral ve destek için bu pastayı keserseniz bizleri ve kendisini çok mutlu edersiniz" diyerek ÇAKMA bir organizasyon tertipleyenler, ÖZÜRLÜ(ler)'in sırtından prim kapma ve de siyaset yapma sevdasında olmuyorlar mı?

Bu durum karşısında; Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in son basın toplantısında bizatihi kendisinin ifade ettiği cümleyi şöylece değiştirsek herhalde bir mahsuru olmayacak: (Editör'ün notu: İrfan Dinç'in konuşma metninde ŞEHİT kelimesi yerine ÖZÜRLÜ'yü, 'MHP İl Başkanı' yerine de Çankırı Belediye Başkanı' ibarelerini yerleştirdik.)

huseyin-filiz-muhammet-emin-akbasoglu-resim-04-004.jpg

"Maalesef bazı kafalar, bazı beyinler, bazı zihinler hala ÖZÜRLÜ İNSAN üzerinden prim yapma, puan toplama, siyaset yapma gibi bir adiliği, maalesef devam ettirmekteler."

"... ama burda Çankırı Belediye Başkanı şerefli ÖZÜRLÜ vatandaşımızın üzerinden bir prim yapabilir miyim gibi bir adiliğe, bir kepazeliğe ve rezilliğe meydan vermiştir. Bu affedilecek bir tutum değildir. Ben buradan ÖZÜRLÜ vatandaşımızı pis ve kirli siyasi emellerine alet edenleri kınıyorum ve TUUUU diye suratına da tükürüyorum. Utanmaz adam. İnsan Allah'tan korkar ya!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler