AKP'li belediyeyi talan ettiler!

AKP'li belediyeyi talan ettiler!

Orta ilçesi Özlü belde belediye binası, cumartesi-pazar kimliği meçhul kişi ya da kişilerce adeta talan edildi.

Belde olma özelliğini 30 Mart seçimleri ile yitirecek olan Orta ilçesi Özlü Belde belediye binası kimliği bilinmeyen kişi ya da kişilerce adeta talan edildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre pazartesi günü mesaiye gelen belediye çalışanları, koltukların bıçaklandığını, evrakların yırtılarak imha edildiğini ve de bilgisayarların parçalandığını gördüler.

Olaydan haberdar edilen jandarma'nın belediye binasına gelerek yaptığı incelemenin sonucu merakla beklenirken, Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Özlü Belde Belediye Başkanı Mustafa Altıparmak "Hafta sonunda dış kapıyı kırıp girmişler. Koltukları parçalamış, gelen giden evrakları yırtıp geçmişler" dedi. 

"Belediyede yaşanan olayları görev süresiniz döneminde yapılan usulsüzlükleri örtme adına yapıldığı şeklinde iddialar var. Bu görüşe ne diyorsunuz?" şeklindeki sorumuza Başkan Altıparmak "Görevde olduğum sürece ihale yapmamışım, arsa satmamışım, neyin usülsüzlüğünü yapmış olabilirim ki?" diyerek "Jandarmanın yaptığı soruşturma olayı kısa zamanda açıklığa kavuşturacak. O zaman anlarız neyin ne olduğunu" dedi. 

cankiri-ozlubelediyebaskanikemalaltiparmak-sozcu-resim-03.jpg

JANDARMA, BELEDİYE PERSONELİNDEN ŞÜPHELENİYOR
Özlü beldesi belediye binasında yaşanan olayla ilgili soruşturmayı sürdüren jandarmanın, bina içerisinde elde ettiği parmak izleri sayesinde olayı kısa sürede açıklığa kavuşturacağı ve olayı gerçekleştirenlerin belediye personeli olabileceği yönünde delillerin olduğu öğrenildi.

Fotoğraf: Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın Özlü beldesine yaptığı ziyarette Başkan Mustafa Altıparmak ile birlikte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler