AKP'li eski vekil İdris Şahin'e gözaltı kararı

AKP'li eski vekil İdris Şahin'e gözaltı kararı

FETÖ operasyonu Çankırı'yı sallamaya devam ediyor...

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY)'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, TBMM 24. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili ve Anayasa Komisyon Başkan Vekili Av. İdris Şahin gözaltına alındı.

Çankırı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bugün gerçekleştilen FETÖ operasyonu kapsamında Ankara'da sabah saat 07.00'de Av. İdris Şahin'in evine gelen polisler burada yaptıkları arama sonrası Çankaya - Cinnah Caddesindeki ofisine geçtiler. Burada polisin yaptığı arama halen devam ederken, Şahin'in talebi üzerine Beysukent'teki yeni ofisine de arama kararı çıkartıldığı öğrenildi.

ÇANKIRI'DA 24 İSME FETÖ GÖZALTISI - TIKLA

ŞAHİN, ÇANKIRI'YA GETİRİLİYOR
Edinilen bilgiye göre evinde ve işyerinde polis tarafından yapılan arama sonrasında Av. İdris Şahin hakkındaki 'gözaltı' kararının uygulanması için Ankara'dan yola çıkarıldığı ve Çankırı'ya hareket edildiği öğrenildi.

ŞAHİN ÇANKIRI'YA GETİRİLDİ
TBMM 24. Dönem AK Parti Çankırı milletvekili Şahin, bugün sabah saatlerinde Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine Ankara'da gözetim altına alınmış, öğleden sonra da Çankırı'ya getirilmişti. 

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Şahin, KOM Şube'de ifadesi alınmak üzere bekletilmekte. Şahin'in avukatları ile görüşme talebi Emniyet tarafından uygun görülmedi. Polisin Şahin'in ifadesini almadığı ve Savcılıktan gelecek talimata göre hareket edeceği öğrenilirken, gözaltı kararının arkasında 2009'a kadar ortağı olduğu ve bu tarihte ayrıldığı şirketle ilgili gözetim altına alındığı bilgisine ulaştık. 

Eski milletvekili Şahin'in vekaletini taşıyan avukatların yarın Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı ile görüşerek suçlandığı konularla ilgili bilgi alacağı da gelen bilgiler arasında.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler