AKP'li vekilin araç konvoyunu taşladılar!

AKP'li vekilin araç konvoyunu taşladılar!

AKP Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz kendisini bugün Hasakça ve Hisarcıkkayı köyünde yaşanan olayların merkezinde buldu.

HAFTA sonunu Çankırı'nın köylerinde yapılan şenlik, yağmur duası ve festivallerde değerlendiren siyasetçilerden AK Parti milletvekili Hüseyin Filiz kendisini yine tatsız olayların içerisinde buldu.

ÖNCE HASAKÇA'DA MORALİ BOZULDU!

AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, bugün Merkez'e bağlı Hasakça köyünde yapılan 'yağmur duası'na katıldı.

Filiz, yağmur duası organizasyonunda kürsüye çıkarak siyasi mesajlar vermeye başlayınca köylülerin tepkisiyle karşılaştı. Filiz'in gösterilen tepki karşısında geri adım atarak köylülerden özür dilediği ve sonrasında Hasakça köyünden ayrıldığı öğrenildi.

hasakca-koyu-yagmur-duasi-resim-05.jpg

HİSARCIKKAYI KÖYÜNDE TAŞLAR HAVADA UÇUŞTU!

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre; Eldivan'a bağlı Hisarcıkkayı köyünde düzenlenen güreş festivali etkinliklerine katıldı.

Festival etkinliklerine MHP Ankara 1. Bölge adayı Dr. Sultan Gündüz da katıldı. Dr. Sultan Gündüz konuşmasına başladığı andan itibaren ses sisteminde süreklilik arz eden bir arıza meydana geldi ve daha sonra ses tamamen kapandı.

Ses sistemindeki sorunun şenliklere bu sistemleri gönderen Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kasıtlı olarak gerçekleştirildiğini düşünen MHP adayı Sultan Gündüz konuşmasını tamamlamadan kürsüden indi ve şenliklerden ayrıldı.

Şenliklerin başlamasından yaklaşık bir saat sonra Hisarcıkkayı'ya gelen AK Parti Çankırı milletvekili ve adayı Hüseyin Filiz de konuşmasını yapmak için kürsüye geldi. Hüseyin Filiz, Yakınkent Organize Sanayii ile ilgili bilgiler verdikten sonra "Ben de pehlivanım. Güreşmeyi severim ama MHP yenile yenile güreşe doymadı" şeklinde cümle kurunca ortalık birdenbire karıştı.

Konuşmasının ardından köyden ayrılan Hüseyin Filiz'in başta araç konvoyu olmak üzere ses sisteminin bulunduğu bölge taş yağmuruna tutuldu. Şenlikte bulunan Eldivan Kaymakamı Sinan İnaltekin'in çıkan olaylar nedeniyle jandarmadan destek istediği ve yapılan müdahale ile çok sayıda Hisarcıkkayı köylüsünün jandarma tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

TARAFLAR ŞİKAYETÇİ OLMAYINCA...

Haber merkezimizin elde ettiği son bilgilere göre; jandarma tarafından gözaltına alınan köylülerle ilgili herhangi bir şikayet olmadığı için alınan ifadeleri sonrası vatandaşlar serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler