AKP'li vekilden rektörlere güldüren sorular!

AKP'li vekilden rektörlere güldüren sorular!

AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk, üniversitesinde Siyaset Bilimleri ve Uluslararası İlişkiler kürsüsü barındıran rektörlere seslenerek "Recep Tayyip Erdoğan'ın kodlarını bilimselleştirmeyi düşünüyor musunuz?" dedi

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının ardından katıldığı bir programda 17 Aralık'ı değerlendirmesi istenen AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk "17 Aralık insanların günah işleme özgürlüğüne müdahaledir" diyerek gülünç bir değerlendirme yapmış, dikkatleri üzerine çekmişti.

Metin Külünk, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından bu kez de Twitter'da ilginç bir çıkış yaparak üniversite rektörlerine seslendi. Külünk, twitter'da yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı;

Soru 1 "Üniversitesiz hiç bir il kalmayacak" söylemiyle cıkıp bunu ıcraata koyan lıderimiz RTE kürsüsü neden kurulmuyor?

Soru 2/.Dünya'da mazlumların hayranlıkla, zalimlerin korkuyla ızledığı bır lıder olanRTE'nın kodlarını bilimselleştirmeyi dusunuyormusunuz?

Soru 3/ Yenı ve buyuk turkıyenın dunya sahnesındekı oyun kurucu gucunu saglayan akılı ogrencılerınıze ne zaman anlatacaksınız?

Soru 4/Başarısının sırlarını sokaga tasıyan, sokagı koske tasıyan RTE kürsülerini unıversıtenıze ne zaman tasıyacaksınız?

Soru 5/Rektörlerimiz Türk siyasetinin dehası RTE'nı aklını kurumsallaştırıp tarihselleştirmeyi düşünüyormusunuz?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler