AKP'li vekilden 'tartışmalı' bilboardlar!

AKP'li vekilden 'tartışmalı' bilboardlar!

AKP Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz'in seçime sayılı günler kala şehir merkezinde vatandaşla buluşan bilboard afişleri tartışma yarattı.

AKP Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, şehir içerisindeki bilboardlara üzerinde kendi resmi bulunan 'teşekkür' afişlerinde "Çankırı STK'lardan Hüseyin Filiz'e açık teşekkür" gerçekleştirdi.

Başta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz'in bulunduğu afişte sırasıyla; Baro Başkanı Erkan Köroğlu, Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli, Şoförler ve Esnaf Kefalet Odası Başkanı Necati Akdoğan, MÜSİAD Çankırı Başkanı Şükrü Serdaroğlu, Küçük Sanayi Koop. Başkanı Ahmet Kılıç, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ömer Çendek, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Susam ve Motorlu Taşıyıcılar Koop. Başkanı Ali Şahin'in isimleri yer alıyor.

Şehir merkezinde başta otobüs durakları olmak üzere bilboardlara yerleştirilen afişleri gören vatandaşlar "Afişte yeralan isimler gerçekten milletvekili Hüseyin Filiz'e teşekkür etmiş midir?" sorusunu gündeme taşırken; bilboardlarda yer alan seçim afişinde isimleri olan STK başkanlarının birçoğu Sözcü18 Haber Merkezi'nin telefonlarına haber yayına hazırlandığı saate kadar yanıt vermedi.

AKP SEÇİM MERKEZİ'NDEN GELEN YAZILI AÇIKLAMA
Öte yandan AK Parti SKM, basın kuruluşlarına gönderdiği "Çankırı STK'lardan Hüseyin Filiz'e Açık Teşekkür" başlıklı yazılı açıklama şöyle:

"ÇANKIRI STK'LARDAN HÜSEYİN FİLİZ'E AÇIK TEŞEKKÜR

Çankırı'daki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri olarak geri kalmışlık zincirini kırma yolunda gayret sarf eden  Çankırı'mızda yapılan güzel işleri takdir etmek, yapanları taltif etmek bundan sonra siyasette görev alacakları da motive etmeyi önemsediğimizi ifade etmek istiyoruz.

Yıllardır iktidarda olan siyasilerimiz öteden beri kendilerini seçen insanlara hizmet etmiş ve bu memleketin kalkınması için çaba göstermişlerdir.

Çankırı'nın gelişip kalkınması için bir çivi dahi çakan seçilmişlerimize temsil ettiğimiz Sivil Toplum Kuruluşları mensupları adına teşekkür ediyoruz.

Ancak son yıllarda Çankırı'ya yaptırılan Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi ve bu OSB'nin lokomotifi olan Japon Lastik Fabrikası var ki; bu yatırım bölgesi ve bu tesis bütün Çankırılıları olduğu gibi bizleri de son derece heyecanlandırmaktadır.

Yakınkent OSB'nin kuruluşundan altyapısının yapılmasına, Japonların Çankırı'ya 516 milyon dolarlık yatırım yapmasını sağlayan, adeta tırnakları ile kazıyarak bölgeyi canlandıran Çankırı Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Filiz'e özellikle şükranlarımızı sunuyoruz.

Çankırı'nın farklı bölgelerine ve diğer OSB'lere gelen yatırımcıların (birkaç ciddi yatırımcı dışında) bugüne kadar maalesef arzu edilen düzeyde ekonomiye ve istihdama katkı sağlayamadığı görülmüştür. Çankırı'mızın bağrından çıkan yerli yatırımcılarımızın kalıcı yatırımları bu çerçeveden bakıldığında her türlü alkışı hak etmektedir. Yakınkent OSB'de lokomotif olan Japon Lastik Fabrikasının faaliyet geçmesi ile birlikte diğer yatırımcılar da hızla bölgeye gelmekte ve yatırımlar için sıraya girmiş durumdadır. Bu da Çankırı'mızın gelişip kalkınması açısından son derece önem arz etmekte ve bizleri gelecek adına umutlandırmaktadır.

Yakınkent OSB'nin gerek yer seçimi gerekse Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Filiz'in olağanüstü çabaları ile altyapısı tamamlanıp kısa sürede faaliyete geçirilmesi ciddi yatırımcıları da bölgeye çekmektedir. Bu ivme devam ettiği sürece Çankırı önümüzdeki kısa dönem içinde sanayileşme anlamında çok kısa sürede ciddi mesafeler alacaktır.

Çankırı Sivil Toplum Kuruluşları olarak Çankırı'nın sanayileşmesi anlamında bireysel olarak büyük çaba gösteren Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Filiz'e ve Yakınkent OSB'nin kısa sürede faaliyete geçirilmesinde emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz.

Osman KARADENİZ                       Erkan KÖROĞLU                         Nejat GAMZELİ                 
Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar           Çankırı Baro Başkanı                   Çankırı Ziraat Odası          
Odaları Birliği Başkanı                                                                                                   Başkanı                                  

Necati AKDOĞAN                             Şükrü SERDAROĞLU                      Ahmet KILIÇ
Şoförler Cemiyeti Başkanı ve             MÜSİAD Çankırı Bşk.                    Küçük San. Koop.Başk.
Esnaf Kefalet Koop.Başk.

Ömer ÇENDEK                                   Ahmet SUSAM                               Ali ŞAHİN
Damızlık Sığ.Yet.Bir.Bşk.                  Dam.Koy.Keçi Yet.Brl.Bşk.            Motorlu Taş.Koop.Bşk."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler