AKP’liler, dansözle seçim kutlamasına ‘montaj’ dedi

AKP’liler, dansözle seçim kutlamasına ‘montaj’ dedi

AKP’li Belediye Başkanı Recep Çatma kutlamayı “Bunların hepsi montaj” diye yalanladı.

Çorum İskilip’te AKP’nin ilçe kongresini kazanan ekibin sosyal tesislerde dansözlü kutlama yaptığı öne sürüldü. Bunun görüntüleri de sosyal medyada yayınlandı. AKP’li Belediye Başkanı Recep Çatma kutlamayı “Bunların hepsi montaj” diye yalanladı.

Çorum’un İskilip ilçesinde AKP’li Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi üyelerinin seçim galibiyetini dansöz oynatarak kutladığı iddia edildi. Belediye Başkanı Recep Çatma, o tanıdık bahaneyle iddiaları savuşturmaya kalktı: Görüntüler montaj, şantaja boyun eğmeyiz…

23 Kasım’da AKP ilçe kongresi yapıldı. Tek listeyle gidilen kongre tartışmalı geçti. Bazı delegeler kongreye katılmadı, bazıları da isimlerin üzerini çizerek tepkisini ortaya koydu. Kongre dedikoduları sürerken Tatar Ramazan isimli kullanıcının Facebook’ta paylaştığı görüntülerle skandal patladı.

İÇKİSİZ TESİSTE ZAFER GECESİ
Görüntülerin çekildiği yer İskilip’te Kaymakamlığa ait Seyirtepe Sosyal Tesisleri. Müdavimleri, çoğunlukla AKP’liler. Vatandaşın İskilip dolması yiyip çay kahve içtiği bir mekan . İşte o tesiste çekilip Facebook’ta paylaşılan görüntülerde dansöz eşliğinde eğlenen kişilerin İskilip Belediye Meclisi’nin AKP’li üyeleri A.Y., N.K., M.D. ve aynı zamanda tesisin işletmecisi de olan Su İşleri Müdürü H.B. olduğu iddia ediliyor. AKP’li Başkan Recep Çatma ve bazı parti yöneticilerinin de orada olduğu ileri sürüldü.

“İS­Kİ­LİP İS­Kİ­LİP OLA­LI BÖY­LE EĞ­LEN­CE GÖR­ME­Dİ, DUY­MA­DI­”
İç­ki satışı yapılmayan Se­yir­te­pe Sos­yal Te­sis­le­ri­’n­de­ki ge­cenin görüntüleri üzerine sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. AK­P’­li ol­duk­la­rı id­di­a edi­len ki­şi­le­rin, ka­dın­lar­la olan sa­mi­mi­ye­ti ve ne­şe­le­ri de göz­ler­den kaç­ma­dı.

BİZ BU İLÇENİN HUZURUNU KİMSEYE BOZDURMAYIZ! 
AKP’li Belediye Başkanı Recep Çatma, meclis üyelerine sahip çıkarak görüntüleri yayınlayan kişiyi tehdit etti. “Şantajlara boyun eğmeyeceğiz” diye konuşan ve fotoğrafların montaj olduğunu öne süren Recep Çatma, “O görüntüleri paylaşan kişinin belediye ile husumeti var. Konu ile ilgili hukuki süreci başlatacağız. Avukatlarımız gerekli işlemleri başlatacaklar. İlçenin huzurunu hiç kimseye bozdurmayacağız” diye konuştu.

GÖRÜNTÜLERİ TATAR RAMAZAN PAYLAŞTI 
Tatar Ramazan adını kullanan kişinin, görüntüleri Facebook’ta paylaşmasının ardında, İskilip karıştı. İskilipliler görüntülerin altına yazdıkları yorumlarda, AKP’lilere ateş püskürdü. İskilipliler sosyal tesisin ‘pavyon’a dönüştürülmesine tepki gösterirken “Böyle insanların bizi yönetmesi ne acı” yorumları yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler