AKP’liler iftarda kavga etti!

AKP’liler iftarda kavga etti!

Belediye Başkanı ile eski milletvekili kameralar önünde tekme-tokat kavga etti.

7 Haziran seçimleri sonrası sinirlerin gerildiği AKP’nin iftar sofrasında kavga çıktı. AKP Grup Başkanvekili Mustafa Eliştaş’ın önünde önce küfürleşen eski vekil ile belediye başkanı birbirlerinin üzerine yürüdü. Kavgası davetliler güçlükle yatıştırdı.

Zonguldak’ta, AKP İl Teşkilatı’nın iftarında Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı AKP’li Satılmış Gebeş, kendisiyle tokalaşmayan eski milletvekili Özcan Ulupınar’a tepki gösterince kavga çıktı. Belediye Başkanı Gebeş’in üzerine yürüyüp boğazına sarılan Ulupınar, iftara katılan AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve diğer partililer tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Dedeman Otel’de düzenlenen iftara AKP Grup Başkanvekili Elitaş’ın yanında AKP Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çoturoğlu ile partililer katıldı. 7 Haziran seçimlerinde 3′üncü sırada aday gösterilen ve seçilemeyen eski milletvekili Özcan Ulupınar, iftar öncesi salona girerek partililerle tokalaştı.

TOKALAŞMADI DİYE!
Ulupınar, iddiaya göre Elitaş’ın yanındaki masada oturan partililerle tokalışırken, Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile tokalaşmadı. Gebeş’in buna içerlemesi ve laf atması üzerine Ulupınar sinirlendi. Kameralara da yansıyan olayda masada oturan Gebeş’in boynuna sarılıp yumruk atmaya çalışan Ulupınar’a partililer müdahale etti. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir’in ağzını kapatmaya çalıştığı Ulupınar, Mustafa Elitaş ve diğer partililer tarafından güçlükle sakinleştirilerek masadan uzaklaştırıldı. Bu sırada salonda bulunan Ulupınar’ın yakınları ile diğer partililer arasında da tartışmalar oldu.

BAŞKANI “ÇALIŞMAMAKLA” SUÇLAMIŞ!
Ulupınar, sakinleştikten sonra Elitaş ve milletvekillerinin bulunduğu masaya oturdu. Devrekli olan Ulupınar’ın, seçim sürecinde Satılmış Gebeş’i çalışmamakla suçladığı ve aralarında bu yüzden husumet bulunduğu ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler