Alanyada dehşet! +13

Alanya'da dehşet! +13

Alanya'da meydana gelen olayda fail kaçtı.

 

Antalya’nın Alanya ilçesinde 2 aylık hamile Sevilay Cevkiroğlu boğazı kesilerek öldürüldü.
 
Kimliği tespit edilemeyen bir kişi, binanın 6’ncı katındaki Cevkiroğlu ailesine ait dairenin zilini çaldı. O sırada evde yalnız olan ve cep telefonuyla eşi 32 yaşındaki Tahir Cevkiroğlu ile konuşan 30 yaşındaki Sevilay Cevkiroğlu kapıyı açtı.
 
EŞİNİN ÖLDÜRÜLÜŞÜNÜ DUYDU
 
İçeri giren hırsız elindeki kesici bir aletle Sevilay Cevkiroğlu’nun boğazını kesti. Cep telefonu ile görüştüğü sırada eşine yapılan saldırıyı duyan Tahir Cevkiroğlu, eve geldiğinde Sevilay Cevkiroğlu’nu kanlar içinde yerde buldu. Cevkiroğlu Apartmanının koridorları ise kana bulandı.
 
Tahir Cevkiroğlu, eşini kucaklayarak oturdukları binanın arka sokağındaki Özel Hayat Hastanesine götürdü ancak eşi yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Cevkiroğlu ailesi ve yakınları olayın duyulması üzerine hastane önünde toplandı. Doktorların ölüm haberini vermesi üzerine Sevilay Cevkiroğlu’nun eşi ve akrabaları sinir krizi geçirdi.
 
Yapılan ilk incelemede, evde kadına ait altınların ve bazı değerli eşyaların çalındığı, cinayetin bir hırsız tarafından işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi. 
 
POLİS ŞÜPHELENDİ
 
Binanın yalıtımının yeni yapıldığını fark eden polis, yalıtımı yapan müteaahiti arayarak çalışanların eşkaline ulaştı. Polisin yaptığı çalışma sonucu zanlının inşaat işçisi H.S olduğu belirlendi. Katil zanlısı 28 yaşındaki H.S, Gazipaşa'dan Adana'ya gitmek isterken yol denetimi yapan polis tarafından otobüste gözaltına alındı. Zanlının Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler