Albay Engin Kabadaşla ilgili soruşturma

Albay Engin Kabadaş'la ilgili soruşturma

Genelkurmay Başkanlığı, dün ve bugünkü bazı basın ve yayın organlarında yer alan ses kaydı ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, dün ve bugünkü bazı basın ve yayın organlarında yer alan, ''2007-2009 yılları arasında Çankırı Garnizonunda görev yapan Albay Engin Kabadaş'a ait olduğu ileri sürülen ses kaydı'' konusunda soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesindeki açıklamada, dünkü ve bugünkü bazı basın ve yayın organlarında yer alan, ''2007-2009 yılları arasında Çankırı Garnizonunda görev yapan Albay Engin Kabadaş'a ait olduğu'' ileri sürülen ses kaydına ilişkin haberler hakkında, ''Konuyla ilgili olarak soruşturmaya başlanmıştır'' ifadesine yer verildi.

AK PARTİ İÇİN "MALUM PARTİ" TABİRİ

Star gazetesinin manşetine taşıdığı haberde Çankırı Garnizon Komutanı Albay Engin Kabadaş'ın AK Parti ve hükümete yönelik hakaretler ettiği yazılıyordu. Garnizonda TSK personel eşlerine bilgilendirme amaçlı toplantılarda AK Parti'ye ağır sözler söyleniyordu.

İnternette dolaşan komik resimleri gösteren Albay Kabadaş "İşte Türk halkı bu, bunlar oy verecek" diyerek milleti aşağılıyordu.

Ses kaydında Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül, Bülent Arınç, Kürt sorunu, başörtüsü, yeni Anayasa ile ilgili çok konuşulacak sözler yer alıyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler