Albayraktan Ünal Aysala sert sözler

Albayrak'tan Ünal Aysal'a sert sözler

Galatasaray'ın sevilen isimlerinden Abdürrahim Albayrak, eski başkanını eleştiri yağmuruna tuttu.

Galatasaray'ın sevilen isimlerinden Abdürrahim Albayrak, Fatih Terim'in Türkiye Milli Takım'ın başına gelmesinin tek sebebinin, sarı-kırmızılıların başkanı Ünal Aysal olduğunu ifade ederek eski başkanını eleştiri yağmuruna tuttu.
 
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fatih Terim'i görüşmek için aradığında Terim'in, "Önce başkanımızdan izin almanız gerekir" dediğini ifade eden Albayrak, "Siz de büyük hedeflerimiz var diyorsunuz, buna rağmen siz görüşmeye nasıl izin veriyorsunuz? Sizce doğru mu bu? TFF'de yakın arkadaşlarım var. Ben bu işten rahatsız olduğumu ifade ettim. Çekinerek sormuşlar Ünal Aysal'a. Başkan da memnuniyetle karşılayınca onlar da şaşırmışlar. Tüm iş başkanın üzerine kalsaydı Fatih hoca da bu kadar zor durumda kalmayacaktı" ifadelerini kullandı.
 
"BAŞKAN NEDEN MÜSADE EDİYOR"
Fatih Terim'in milli takımın başına geçmesine izin verilmesinden memnun olmadığını ifade eden eski yönetici, "Her şeyden önce çok üzgünüm. Çok önemli bir maçımız var. Geçen sene de Real Madrid maçı öncesi böyle olaylar olmuştu. Maçı kazanıp taraftarımıza güzel şeyler armağan etmiştik. Futbol Federasyon Galatasaray'a müracaat ediyor milli takımın başına getirmek için. Neden sayın başkanımız müsaade ediyor? Hem şampiyonlar ligi'nde oynayacaksınız, önünüzde büyük hedefler var. Siz de büyük hedeflerimiz var diyorsunuz, buna rağmen siz görüşmeye izin veriyorsunuz? Sizce doğru mu bu?" diye konuştu.
 
"5 YIL UZATALIM DEDİM, BANA KIZDILAR"
Deneyimli teknik adamla kendi görev süresi içinde 5 yıllık sözleşme uzatalım teklifi etmesi üzerine kendisine kızıldığını ifade eden Albayrak, "Camiaya zarar verecek bir şey konuşmam mümkün değil. Gönül isterdi ki başkanımız yeni dönemi kazanırken keşke hocamızı çağırıp 3 yıllık mukavele imzalasaydı. Ben hocayla 5-10 yıllık mukavele imzalayalım deyince de bana kızanlar olmuştu. Biz 3. şampiyonluğa hazırlanırken çıkan tatsızlıklara bakın" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler