Aldattığını gözümle görsem inanmam

'Aldattığını gözümle görsem inanmam'

Defne Joy Foster’ın eşi İlker Yasin Solmaz, “Aldatma konusunda bırakın zerre kadar şüpheyi, karıma güvenim sonsuzdur. Ben eşimi gözümle görsem bile inanmam” dedi

2 Şubat sabahı gazeteci Kerem Altan’ın evinde ölü bulunan ünlü sunucu Defne Joy Foster’ın görüntü yönetmeni eşi İlker Yasin Solmaz, sessizliğini bozdu. Solmaz, “Eşinizden ayrı yaşadığınız, onun uyuşturucu kullandığı, o gece de sizi aldattığı gibi iddialar için ne diyeceksiniz?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Herkese söylüyorum. O benim hâlâ karım. O geceyle ilgili her şeyin en doğrusunu o biliyor. Aldatma konusuna gelince bırakın zerre kadar şüpheyi karıma güvenim sonsuzdur. Ben eşimi gözümle görsem bile inanmam. ‘Başka bir şey var, rüya görüyorum’ deyip uyanmaya çalışırım. Hakikaten inanmam, üzerime yorum bile yapmam. Çünkü ben karımı çok iyi biliyorum. Bu iddiaları ortaya atanlar insana acısını bile yaşatmıyorlar. Bu kadar mı insanlıktan çıktık? Hepimizin gideceği yer toprağın altı ve bunların hepsinin hesabını vereceğiz.”

İlker Yasin Solmaz, “Sizin bu tavrınız, eşinize sahip çıkışınız bazı çevreleri şaşırttı” sözleri üzerine de, şöyle devam etti:

ÖLÜ YİYİCİLER
“Eşime tabii sahip çıkacağım. Çünkü ortada bir şey yok. Ben bu camiayı çok iyi biliyorum. Bir şeyler sonuçlanacak ve mevzu kapanacak. Ben kalacağım ortada. Ondan sonra da hayatıma devam edeceğim.

Geçen hafta savcılığa gerekli gördüğümüz soruların dilekçesini verdik. Savcılıktan Adli Tıp sürecinin tamamlanmasını bekledikleri söylendi. Sürecin bitmesini bekliyoruz. Gerekli kişilere zamanı gelince yasal olarak da cevap vereceğiz. Defne ile ilgili olur olmaz konuşanları ölü yiyici olarak görüyorum. Gerçekten yatacak yerleri yok.”

Solmaz, eşinin vefatından 11 gün sonra eğlenmeye gittiği için eleştirilmesine ise, “Bu konuda benim içim çok rahat ama yanımızda görüntülenen sosyal danışmanlık yapan Gönül abla ve kızı benim yüzümden mağdur oldukları için açıklama yapma gereği hissettim. Uğradığımız barın sahibi ve sahneye çıkanlar arkadaşlarımız. Biz klip çekiyoruz, klip çektiğimiz insanlar orada türkü söylerler. Biz de oraya sık gideriz. O gün eniştem ve abimin kendi işleriyle ilgili görüşmelerimiz vardı” diye yanıt verdi.

kaynak: milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler