Alex, Başbakan Erdoğanla görüştü

Alex, Başbakan Erdoğan'la görüştü

Görüşme Dolmabahçe'deki Başbakanlık ofisinde gerçekleşti

Başbakan Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'den "olaylı" bir şekilde ayrılan Alex'i Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde kabul etti. Görüşmede duygulu anların yaşandığı ve Alex'in görüşmenin bazı anlarında gözlerinin yaşardığı öğrenildi.

RIDVAN DİLMEN DE ORADAYDI
Merakla beklenen Başbakan Erdoğan ile Alex görüşmesi Dolmabahçe'de bulunan Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde saat 16.30'da gerçekleşti. Görüşmeye tam vaktinde gelen Alex'ten önce yorumcu Rıdvan Dilmen'in de ofise geldiği görüldü. Görüşmeye eşi Daianne ile birlikte gelen Alex ile Erdoğan'ın görüşmesi 1 saat 10 dakika sürdü.
 
"İYİYİM SEN NASILSIN!"
Başbakan Erdoğan; Alex ve eşini görüşme yaptıkları salonun kapısında karşıladı. Başbakan'ın "Hoş geldiniz" diyerek karşıladığı Alex'in eşi Daianne de Türkçe "Hoşbulduk" diyerek karşılık verdi. Alex'in de elini sıkarak "Hoş geldin. Nasılsın?" diye soran Başbakan Erdoğan'a Alex, "İyiyim, sen nasılsın?" diye cevap vererek samimi görüntü sergiledi.
 
"TÜRKİYE'DE YENİDEN GÖRMEK İSTERİZ"
Sıcak bir ortamda gerçekleştiği öğrenilen görüşmede Başbakan Erdoğan, Alex'i Türkiye'de tatil ya da çeşitli vesilelerle yeniden görmekten mutluluk duyacağını söyledi. Erdoğan, Alex'e kol düğmesi, eşine şal ve broş, çocuklarına da oyuncak hediye etti. Başbakan ayrıca de Souza çiftine birer porselen kahve takımı hediye etti.
 
"KAHVEYİ SEN HAZIRLAYACAKSIN"
Kahve takımını Daianne'ye teslim ederken "Kahveyi sen hazırlayacaksın. Beraber içersiniz" dedi. Alex'in görüşme sırasında zaman zaman duygulandığı ve gözlerinin yaşardığı öğrenildi. Görüşmenin ardından Erdoğan konuklarını uğurlarken kendisine çok teşekkür eden Alex'e sarılarak "Görüşeceğiz tamam mı?" dedi. Alex bunun üzerine "Tamam" yanıtını verdi.
 
Bu arada Erdoğan Gürcistan'da yapılan seçimler nedeniyle Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili ile Parlamento seçimlerinden galip çıkan Gürcistan Hayali Partisi Lideri Bidzina İvanişvili ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Aldığı sonuçtan dolayı İvanişvili'yi kutladı.
 
Öte yandan, Başbakan Erdoğan, çalışma ofisinden çıkarken, ofisin yanında bulunan Milli Saraylar Saray Koleksiyonları Müzesi Sanat Galerisi'ndeki ''El-Bürde'' hat ve tezhip sergisini gezdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler