Alex Süper Lige geri dönüyor

Alex Süper Lig'e geri dönüyor

Roberto Carlos, ilk teknik direktörlük deneyiminde ses getirmek için Alex ve Deivid'den yardım isteyecek.

Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Brezilya'nın efsane sol beki Roberto Carlos'u getiren Yiğidolar, şimdi de transferde bombaları tek tek patlatmaya hazırlanıyor.
 
SAVUNMAYA LUGANO
İlk teknik adamlık deneyiminde zirveye oynamayı hedefleyen Sambacı, başkan Mecnun Otyakmaz'a takımında görmek istediği isimleri tek tek sıraladı. Savunmaya Fenerbahçe'den takım arkadaşı Uruguaylı Diego Lugano'yu monte etmeyi planlayan Carlos, iki flaş isimle Türkiye'yi sarsmayı planlıyor: Fenerbahçe'nin efsane kaptanı ve vatandaşı Alex de Souza ile Deivid!
 
"BANA YARDIMCI OLUN"
Brezilya'da Coritiba'nın formasını giyen Sarı-Lacivertliler'in eski yıldızlarına teklif yollayan Roberto Carlos, bununla da yetinmeyecek. Önümüzdeki günlerde ülkesine giderek iki oyuncuyla bizzat görüşecek. İlk teknik direktörlük deneyiminde kendisine yardımcı olmalarını isteyecek. Genç çalıştırıcı, yine Fenerbahçe'den takım arkadaşı olan Diego Lugano konusunda da ısrarcı. Mecnun Otyakmaz, geçtiğimiz sezonu Malaga'da kiralık geçiren, PSG'nin kadrosunda düşünmediği tecrübeli savunmacının işini bitirmek için kolları sıvadı. Başkan, Uruguaylı oyuncuya en kısa sürede imza attırmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler