Ali Ağaoğlu en çevreci iş adamı seçildi

Ali Ağaoğlu en çevreci iş adamı seçildi

Fatih Üniversitesi Çevre Kulübü Ali Ağaoğlu'nu "Yılın En Çevreci İş Adamı" seçti.

Fatih Üniversitesi Çevre Kulübü'nün yaptığı ankette "Yılın En Çevreci İş Adamı" Ali Ağaoğlu seçildi. Maslak 1453 Projesi'nde Fatih Ormanı'nı katledeceği haberleriyle uzun süre gündemde kalan Ağaoğlu'na en çevreci iş adamı ödülü verilmesi Twitter'da alay konusu oldu.

1200 ÖĞRENCİ İLE ANKET ÇALIŞMASI
Fatih Üniversitesi Kulüpler Ofisi’ne bağlı 'Çevre Kulubü' hazırladığı proje kapsamında 1200 öğrenci ile bir anket çalışması yaptı. ‘Yılın En Çevreci İşadamı’nın belirlendiği ankette, oylar Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na gitti.
 
"ZAYTUNG HABERİ DEĞİLDİR"
Fatih Üniversitesi’nin Çevre Kulübü öğrencileri Ali Ağaoğlu’nu yerinde ziyaret ederek ödülünü verdi. Ödül, sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Twitter’da "Zaytung haberi değildir: Fatih Üniversitesi Çevre Kulübü Yönetim Kurulu, Ali Ağaoğlu’nu yılın çevreci iş adamı ödülüne layık gördü!" yorumları yapıldı.
 
"HABERİMİZ YOK"
Konu ilgili açıklama yapan Kulüpler Ofisi Yöneticisi Baran Mermer, "Bu çalışmadan haberimiz yok. Kulüpteki öğrencilerin yaptığı bir proje olmalı. Çevre mühendisliği bünyesinde gerçekleştirilmiş bir anket. Üniversite olarak durumdan haberdar değiliz. 1200 kişiye anket yapıldığı söyleniyor. Bu doğru olmaz. Rakam yanlış. Bu kadar çok katılımlı bir çalışma olsaydı haberimiz olurdu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler