Alışveriş merkezinde cinayet!

Alışveriş merkezinde cinayet!

Olay Bahçeşehir, 3'üncü Cadde üzerindeki alışveriş merkezinde saat 09.00 sıralarında meydana geldi.

Bahçeşehir’de bir alışveriş merkezindeki çiçekçide çalışan 32 yaşındaki Can Gürcan, henüz kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Polis, Can Gürcan arkadaşlık yaptığı kızın ağabeyi tarafından öldürülmüş olabileceği üzerinde duruyor.

İddiaya göre olay, Bahçeşehir, 3’üncü Cadde üzerindeki bulunan bir alışveriş merkezinde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Henüz kimliği belirsiz bir kişi, alışveriş merkezinin içinde bulunan çiçekçiye girdi. Silahını çeken saldırgan Can Gürcan’a doğru bir el ateş etti. Saldırgan ile Can Gürcan arasında kovalamaca yaşandı. Özel güvenlik görevlilerini silahla tehdit eden saldırgan, alışveriş merkezi girişinde yakaladığı Can Gürcan’ı başından vurdu. Saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçtı. Kanlar içinde yerde kalan Can Gürcan ambulansla kaldırıldığı Esenyurt Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İnceleme yapan polis, saldırganı yakalamak için alışveriş merkezinin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. 
 
Çiçekçide çalışan Can Gürcan’ı aynı alışveriş merkezinde çalışan bir kızla arkadaşlık yaptığı, kızı ailesi tarafından istettiği ancak buna karşı çıkan kızın ağabeyi tarafından tehdit edildiği ileri sürüldü. Polis, Can Gürcan’ın arkadaşlık yaptığı kızın ağabeyi tarafından öldürülmüş olabileceği üzerinde duruyor.   
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler