Alman emlak kralının parçalara ayrılmış cesedi dondurucuda çıktı

Alman emlak kralının parçalara ayrılmış cesedi dondurucuda çıktı

Emlak sektörünün tanınan simalarından birinin cansız bedeni parçalara ayrılmış bir halde dondurucuda bulundu.

ALMANYA’nın en ünlü emlak simsarlarından olan ve ülkenin tanınan figürlerinden biri olan 62 yaşındaki Hans Peter Mack’in korkunç bir şekilde öldürüldüğü ortaya çıktı…

4 Temmuz’dan beri ailesinin ulaşamadığı Mack’in cansız bedeni kiralık bir evdeki dondurucuda parçalara ayrılmış bir vaziyette bulundu.

Alman iş insanı Hans Peter Ralter Mack’in ailesi bir açıklama yaptı.

24 yaşındaki Tayland vatandaşı eşinin ulaşamaması üzerine polise haber vermesiyle başlayan soruşturma bir hafta sonunda korkunç bir vahşeti gözler önüne sererek sonlandı. Genç eşi, 4 Temmuz’da polislere giderek eşine ulaşamadığını ve en son bir iş görüşmesi yapacağını söylediği iletti.

Mack’in ailesi ünlü iş insanının yaklaşık 85 bin dolar ödül vermeyi planladığı belirtilirken acılı eşi Piraya Boonmak, “Biz öğle yemeği için sözleşmiştik. Fakat gelmedi, onu aramaya çalıştım fakat bana geri dönüş yapmadı. Daha sonra bana bir toplantısı olduğunu mesaj attı. Fakat bana 5 yıl boyunca bir kere bile mesaj atmadı. Hiç atmazdı” dedi.

Alman iş insanının fotoğrafı yerel medya ile paylaşıldı.

ÜÇÜNCÜ BİR ALMAN VATANDAŞI DA ŞÜPHELİ

Yerel polis yapılan incelemeler sonucunda Tayland’ın turistik bölgelerinden Pattaya’daki kiralık bir evde soruşturmayı derinleştirdi. Mack’in bir arkadaşı tarafından kiralanan evde yapılan incelemeler sırasında talihsiz iş insanının cansız bedeni parçalara ayrılmış ve çöp poşetine sarılmış vaziyette bulundu.

Adamın cansız bedeni çöp poşetleri içerisinde bulundu.

Pattaya News, Mack’in cansız bedeninin teşhis edildiğini belirtirken siyah renkli bir kamyonet ile taşındığı kaydedildi. Yetkililer "yabancı" birinin dondurucuyu araçtan taşıdığını aktardı.

Cansız bedenin bulunduğu evin yakınında oturan 35 yaşındaki Rewat Rodchuen isimli adam, Olaf isimli bir adam ile fiziksel engeli olan Alman bir kadının 3 aydır bu evde yaşadığını söyledi. Rodchuen, bu kişilerin Mack’in arkadaşı olduğu belirtildi. Soruşturmayı derinleştiren yerel polis, üçüncü bir Alman vatandaşı ile bir Tayland vatandaşının cinayetle bağı olduğunu aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler