Almanyada ensest cehennemi!

Almanya'da ensest cehennemi!

Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinin Fluterschen köyünde 48 yaşındaki Detlef S. adlı Alman'ın ikisi üvey üç çocuğuna 20 yıldan fazla süredir tecavüz ettiği suçlamasıyla açılan dava dün başladı.

Koblenz Eyalet Mahkemesi’nde başlayan davada savcılık, Detlef S. hakkındaki iddianameyi okudu.

Savcılığın iddianamesinde, sözkonusu kişinin yıllarca, üvey kızına, öz kızına ve üvey oğluna cinsel tacizde bulunduğu, üvey kızından 8 çocuğu olduğu, bu çocuklardan birinin doğum sırasında öldüğü belirtildi.

Detlef S.’nin üvey kızını ve öz kızını yabancı erkeklere de pazarladığı ifade edilen iddianamede, Detlef S.’nin, üvey kızı 13 yaşında, öz kızı ise 12 yaşında olduğunda ilk kez cinsel ilişkiye girdiği, kızlarına daha önce de cinsel tacizde bulunduğu kaydedildi.

İddianamede çocuklarını dövdüğü de ifade edilen Detlef S.’nin, mahkemede suçlamalar karşısında suskun kaldığı belirtildi.

Detlef S.’nin avukatı Thomas Düber, müvekkilinin 7 çocuğun babası olduğunu kabul edeceğini, ancak tecavüzde bulunduğu suçlamasını reddettiğini belirtti.

Duruşmada, olayın ortaya çıkmasına neden olan, evden ayrılmak isteyen öz kızın babasına yazdığı ve üvey kızın gençlik dairesine ilettiği mektup da okundu.

Üvey kızın ifade vermesi sırasında mahkeme salonunda bulunan izleyiciler dışarı çıkarıldı. Sanığın üvey oğlu ile öz kızının da mahkemede ifade vereceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler