Alpay Ünal: Çankırı'da AK Parti'nin kazanması gerek

Alpay Ünal: Çankırı'da AK Parti'nin kazanması gerek

İş insanı Alpay Ünal, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi AK Parti'nin ilçe belediye başkan adaylarına destek ziyaretlerinin startını verdi.

Geride bıraktığımız genel seçimlerde AK Parti'den Çankırı milletvekili aday adayı olan iş insanı Alpay Ünal, yaklaşan yerel seçimler öncesinde partili belediye başkan adaylarına destek turuna çıktı. Ünal ilk olarak Şabanözü daha sonra da sırasıyla Orta ve Kızılırmak'ta AK Parti belediye başkan adaylarıyla birlikte esnaf gezilerine katıldı, STK ziyaretleri gerçekleştirdi.

İş insanı Alpay Ünal Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye yaptığı değerlendirmede; "Bugüne kadar Çankırı'nın AK Parti hükümetlerinden aldığı destek ortada. Çankırı'nın mevcut onbir ilçesi, üç beldesi ve Merkez olmak üzere 15 belediye başkanlığından büyük bir bölümünü AK Partili adayların kazanacağından şüphem yok. Özellikle Ilgaz ve Şabanözü'nde AK Parti lehine değişimin yaşanacağını düşünüyorum. Bu düşünceler içerisinde başta Şabanözü olmak üzere, Orta ilçemiz ile Kızılırmak'ta partili belediye başkan adaylarımızla beraber seçim programlarına katıldım. Vatandaşımızın göstermiş olduğu teveccühe de ayrıca şükranlarımı sunuyorum" dedi.

alpay-kizilirmak-cankiri-unal-resim-03.jpg

AK PARTİLİ BELEDİYELERİN HİZMET ALMA ŞANSI ÇOK DAHA YÜKSEK
Gerçekleştirmiş olduğu ilçe ziyaretleri hakkında bilgi veren iş insanı Ünal; "Gözlemlerime dayanarak ifade edeyim ki AK Partili belediyelerin hükümetten aldığı desteklerle vatandaşımıza hizmet etme yolunda çok daha verimli olduklarını düşünüyorum. Yerel yönetimlerin 'iktidar' kaynaklarından daha fazla istifade ettikleri yönündeki görüşler realite olarak önümüzde duruyor. Çankırı'mızın her bir noktası bu imkanlardan faydalanmalı. Kurulduğu günden bu yana AK Parti'ye her seçimde olabildiğince yoğun bir destek veren Çankırılı hemşehrilerimin 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde de bu desteklerini sürdüreceklerini düşünüyorum." dedi.

alpay-unal-sabanozu-resim-03.jpgÇANKIRI MERKEZ'DE SEÇİMİ KİM ALIR?
Gündemin "Çankırı'da belediye başkanlığını hangi parti kazanır?" sorusunu da yanıtlayan iş insanı Alpay Ünal "Gönlüm AK Parti'nin kazanmasından yana. Ancak sağlam bir özeleştiri yapmak gerekirse geride kazanılmış 3 dönem AK Parti belediyeciliğini de masaya yatırmak lazım... Belediye Başkan adayımız Hüseyin Boz'un da geçmişin hatalarını tekrarlamayacağını düşünüyorum. Yeni oluşacak Belediye Meclisi'nin sorgulayan, makamda oturan belediye başkanını denetleyen, yanlışlarını gündeme getiren bir meclis olması temennimdir. Bu arada Çankırı'daki STK'lar olmak üzere yerel medyanın da üzerindeki ataleti atarak, yerel yönetim üzerinde baskı unsuru olma yolunda icraatler sergilemesi beklentilerim arasında... 31 Mart Pazar günü sandığa gidecek olan Çankırılı hemşehrilerimin tercihlerini iktidarın temsilcisi olan AK Partili Belediye Başkan adayından yana kullanacaklarını düşünüyorum." dedi.

Ünal son olarak ziyaretlerde bulunduğu Şabanözü, Orta ve Kızılırmak ilçelerinde başta parti teşkilatlarında görevli arkadaşların yanı sıra, vatandaşın şahsına karşı göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendilerine de teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler