Altaylıdan ülkücülere tepki!

Altaylı'dan ülkücülere tepki!

O lafı sanki biz söyledik...

Ülkücüler tarafından protesto edilen Habertürk adına Fatih Altaylı köşe yazısında açıklama yaptı.
 
AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki polemikte Çelik'in ağır sözlerini "tırnak arasına almadan" manşete çeken Habertürk protestoyların hedefi oldu. Gazetenin Taksim Talimhane'deki merkezine gelen kalabalık bir grup Ülkücü Habertürk'ü protesto etti.
 
SANKİ BİZ SÖYLEDİK
Konuyu bugünkü köşesine taşıyan Habertürk yayın yönetmeni Fatih Altaylı ise gazetesinin hatasını kabül ederek özür dilerken oluşan öfke karşısında şaşkınlığını gizlemedi.
 
İşte Altaylı'nın yazısındaki ilgili bölüm:
 
"Gazetelerin işi olan biteni yansıtmaktır. Dün de bunu yaptık. MHP ile AK Parti arasındaki gerilimi. Hüseyin Çelik'in alışılmadık sertlikteki cümleleri önemliydi ve siyasette yeni bir yüksek gerilim hattını yansıtıyordu. Yazı işlerimiz bir minik hata yaptı. Benim her zaman çok önemsediğim bir hata. Bir siyasetçinin lafını haber başlık yaparken tırnak içine almamız gerekirken bunu yapmayı unuttuk. Şimdi MHP kurumsal olarak bize kızıyor. Sanki bu lafları söyleyen Hüseyin Çelik değilmiş gibi. Sanki biz uydurmuşuz gibi. Tamam özür dileriz. Tırnak içinde olmalıydı ama laf belli söyleyen belli. Bu öfke niye bize..."
 
ÜLKÜCÜLERİ KIZDIRAN O MANŞET
 
haberturk_4815.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler