Altidore resmen Bursasporda!

Altidore resmen Bursaspor'da!

Devre arasında İskoç golcü Kenny Miller'ı kadrosuna katan Bursaspor, Amerikalı oyuncu Jozy Altidore transferinde de mutlu sona ulaştı.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un 2 puan gerisinde zirve yarışını sürdüren Bursaspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bursaspor, İskoç golcü Kenny Miller'in transferinin ardından, Amerikalı Jozy Altidore ile de anlaşma sağladı.

ABD'li forvet, yarın saat 09.00'da Yenişehir Havaalanı'na gelecek ve sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşme imzalayacak.

Yeşil-beyazlılar sezon başından bu yana kadrosuna katmaya çalıştığı golcü futbolcu ile kiralık olarak sözleşme imzalayacak. Amerikalı oyuncunun satış opsiyonu da Bursaspor'un elinde olacak.

Haiti asıllı Amerikalı forvet oyuncusu Jozy Altidore, bu sezon Villarreal'de 3 lig maçında sadece 34 dakika forma giydi. İspanya Kral Kupası'nda dört karşılaşmada 3 kez ilk onbirde şans bulan  Altidore 2 kez gol sevinci yaşadı.

NUNEZ İLE YOLLAR AYRILDI
Bursaspor, sezon başında Arjantin'in Independiente takımından büyük umutlarla transfer ettiği Leonel Nunez'in sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

27 yaşındaki Nunez, yeşil-beyazlı ekipte Spor Toto Süper Lig'de toplam 21 maçta 8 kez ilk onbirde forma giymiş ve toplam 3 gol atıp 758 dakika sahada yer almıştı. Arjantinli oyuncu 13 Süper Lig maçının sadece 4'ünde ilk onbirde forma giydi ve rakip filelere 2 gol atabildi ve 402 dakika sahada kaldı. Nunez, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4 maçta 2 kez ilk onbirde yer alıp 1 gol attı ve 402 dakika sahada kaldı. Arjantinli futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde de 4 maçta 2 kez ilk onbirde sahaya çıkıp gol atamadı ve 155 dakika sahada kalabildi.

Nunez ligde Eskişehirspor ve Gençlerbirliği'ne, kupada da Kırıkhanspor'a gol attı.

Arjantinli futbolcu, yeşil-beyazlı ekipte sadece deplasmanda 2-2 sonuçlanan Antalyaspor maçında sahada 90 dakika yer alabildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler