Ankara bombacılarının kimlikleri belirlendi

Ankara bombacılarının kimlikleri belirlendi

97 kişinin ölümü ile sonuçlanan menfur saldırının canlı bombacısının kimliği açığa çıktı.

Ankara'daki canlı bomba saldırısını gerçekleştirenin kimliği belli oldu: Yunus Emre Alagöz.

Ankara'daki katliam sonrası kamera görüntülerini inceleyen polis, Suruç bombacısının ağabeyi Yunus Emre Alagöz'ün görüntüsüne ulaştı.

Suruç’ta 31 kişinin hayatına kaybetmesine neden olan hain saldırıyı gerçekleştiren Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün abisi olan Yunus Emre Alagöz'ün saldırı öncesinde polis tarafından arandığı da öğrenildi.

ADIYAMAN NÜFUSUNA KAYITLI
Adıyaman nüfusuna kayıtlı Alagöz'ün, IŞİD ile bağlantılı olarak Suriye’ye geçtiği, burada bomba eğitimi aldıktan sonra yasadışı yollarla Türkiye’ye girdiği sanılıyor. MİT’in de takip listesinde olan söz konusu kişinin Türkiye’ye geçtikten sonra izini kaybettirdiği, yapılan istihbarat çalışmalarında bir sonuca ulaşılamadığı belirtildi. 

İKİNCİ CANLI BOMBA'NIN DA KİMLİĞİ AÇIKLANDI
İkinci canlı bombanın adının Ömer Deniz Dündar olduğu ortaya çıktı.

Ankara’da 97 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren canlı bombalardan birinin Yunus Emre Alagöz olduğunun tespitinin ardından ikinci canlı bombanın da arananlar listesindeki Ömer Deniz Dündar olduğu ortaya çıktı. İki canlı bombanın ayrı araçlarla Gaziantep’ten geldikleri, Y.Ş.’nin canlı bombalara keşif yaptırdığı tespit edildi. Araçların sahipleri ve Y.Ş. Gaziantep’te gözaltına alındı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler