Ankara Kitap Mezadı 14 Nisanda

Ankara Kitap Mezadı 14 Nisan'da

Berdelacuz Sahaf'ın müzayedesi Ataç 1 Sokak No: 39/10'da yapılacak.

Ankara Kitap Mezadı'nda Birbirinden İlginç Kitap ve Belgeler Meraklılarıyla Buluşuyor 

Nadir ve az bulunur kitap meraklılarının özellikle takip ettikleri kitap mezatlarından birisi de bu sefer Ankara’da gerçekleşiyor.
 
Ankara sahaflarından Berdelacuz Sahaf’ın müzayedesinde az bulunur, içerik itibarıyla önemli, deyim yerindeyse bilgi yüklü 250 adet kitap, belge ve gazete meraklılarıyla bulunacak.
 
14 Nisan 2013 tarihinde saat 13.00’de Ataç I sokak no: 39/10’da bulunan Kurşunlulular Derneği’nde gerçekleşecek olan mezatta 68 Kuşağının önemli gençlik liderlerinden Atatürk’ün sınırlı sayıda basılan Nutuk’u, Mahir Çayan’ın kendi el yazısıyla dilekçesi, ünlü edebiyatçımız Atilla İlhan’ın daha 18 yaşındayken kaleme aldığı mektup ve şiiri, 1940-50 kuşağı edebiyatçılarının mektupları, Ermeni harfleriyle Türkçe İncil, 1870 yılında Yunanca basılmış Trabzon tarihi, İbn-i Haldun’un ilk baskı Mukaddime’si ve Köylerimiz 1928 gibi Türkiye’ye dair Osmanlıca, Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Yunanca hatta Ermenice kitaplar yer alacak.
 
Kitapseverlerin merakla bekledikleri mezatta yer alacak ürünler her gün Bayındır I sokak no: 27/12’de bulunan Berdelacuz Sahaf’ta görülebilir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler