Ankara'da çifte cinayet

Ankara'da çifte cinayet

Başkentte bir kişi, dayısını ve kuzenini öldürdü

Alınan bilgiye göre Önder K. (23), gece saatlerinde Mamak Dostlar Mahallesi'nde dayısı Emin Terzi (42) ve teyzesinin oğlu Ömer Taşkıran'ı (23) pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü.

Ömer Taşkıran'ın annesi Habibe Taşkıran, cinayetin işlendiği evin önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, ablasının oğlunun, kendi eşini tehdit ederek fuhuş batağına sürüklemek istediğini ancak eşi bunu yapmak istemeyince kapıya atıldığını iddia etti.

Henüz 8 aylık bebeğini de elinden aldıkları gelinlerinin, Emin Terzi'yi aradığını ve durumu anlatınca onun da sahip çıktığını dile getiren Habibe Taşkıran, durumun polise bildirilmesinin ardından Önder K'nın çocuğunu da eşine teslim ettiğini anlattı.

Habibe Taşkıran ancak Önder K'nın aileyi rahatsız etmeye devam ettiğini öne sürerek, Kastamonu'ya akrabalarını ziyaret giden abisi Emin Terzi'nin, yeğeninin bayramın birinci günü çocuğunu görmek istemesi üzerine, il dışında olduğunu belirterek, sonra görüşebileceklerini ifade etmesine rağmen evini ateşe vererek yaktığını öne sürdü.

Tehditlerin devam etmesi üzerine karakola giderek şikayette bulunduklarını ancak herhangi bir gelişme görmediklerini ifade eden Taşkıran, o sırada oğlu Ömer Taşkıran ile birlikte olan Emin Terzi'nin, yanan evinin yanındaki damadının evine gittiği sırada yakında saklanan yeğeni Önder K. tarafından pompalı tüfekle vurulduğunu söyledi.

Emin Terzi ve Ömer Taşkıran olay yerinde hayatını kaybederken, Önder K. ise kaçtı. Önder K, bir süre sonra ikamet ettiği Keçiören'de polise giderek teslim oldu.

Dayı ve yeğeninin cesetleri, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Keçiören'deki Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler