Ankara'da hırsız ve polis çatışması: 3 polis yaralı

Ankara'da hırsız ve polis çatışması: 3 polis yaralı

Başkent'te sıcak saatler...

Ankara'da, Örnek Mahallesinde bir eve giren hırsızlar ile polis arasında silahlı çatışma çıktı. Girdikleri evden çaldıkları 2 adet silahla ateş eden hırsızlar, 3 polisi yaraladı. Yaralı polislerden ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Çatışmada hırsızlardan biri yaralanırken diğer zanlı kaçtı.

Görgü tanıklarının iddialarına göre, Altındağ ilçesi Örnek Mahallesi 675 Sokak C 14 Blok'taki bir daireye giren iki hırsız, o sırada uyanan ev sahibi ile boğuşmaya başladı. Ev sahibinin evdeki ruhsatlı iki silahını da çalan hırsızlar, ihbar üzerine olay yerine gelen polis memurlarına ateş etmeye başladı. Çıkan çatışmada 2'si ağır 3 polis memuru ile hırsızlardan biri yaralandı. Polislerden ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Sokağa giriş çıkışlar kapatılırken çatışmanın yaşandığı alana emniyet şeridi çekildi. Sokak üzerinde boş kovanlar tespit edildi. Çatışma sonrası kaçan diğer hırsız T.K'yı yakalamak izin polis çalışma başlattı. Hırsızların eve balkondan girdikleri, evdeki 2 cep telefonu ve 90 lira para ile 2 adet silahı çaldıkları belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler