Ankarada hız dehşeti: 1 ölü 8 yaralı

Ankara'da hız dehşeti: 1 ölü 8 yaralı

Ankara’da hızla giden otomobil durakta bekleyenlerin arasına daldı. Kazada 1 kişi öldü, kayıt yenilemeye gelen 3’ü ağır olmak üzere 8 lise öğrencisi yaralandı.

Kaza, Sincan İlçesi 12’nci Cadde’de bulunan Sincan İMKB Ticaret Meslek Lisesi önünde meydana geldi. 21 yaşındaki Berk Alp yönetimindeki 06 BA 565 otomobil, durakta otobüs bekleyen kayıt yenilemek için gelen çoğu lise öğrencisi yolcuların arasına daldı. Kazada, 45 yaşındaki Şahismail Kömürcü öldü, hayatını kaybederken, lise öğrencileri Hatice Doğan ve kardeşi Büşra, Sena Şahin, Gözde Kaynak, Hüseyin Kaplan, Barış Aksoy, Mine Aksoy ile Yasin Oğuzhan yaralandı.

Kazanın aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği belirlendi. Olaydan sonra gözaltına alınan sürücü Berk Alp, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

VELİLER İSYAN ETTİ

Aynı yolda birkaç kez daha kaza meydana geldiğini dile getiren öğrenci velileri, "Çocuklarımız hayatı bu kadar ucuz mu? Okul duvarına bitişik durak mı yapılır? Ayrıca yola hız kesici kasisler niye konulmuyor?" diye tepki gösterdiler. Kazada kızı ağır yaralanan Bahri Şahin, "Kızım 8 saat ameliyatta kaldı. Halen hayati tehlikesi var. Kazaya karışan sürücü çok hızlıymış. Çocuğumun tek günahı o gün okuluna gitmekti" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler