Ankara'da ikinci can kaybı!

Ankara'da ikinci can kaybı!

Gezi Parkı direnişleri polisin orantısız müdahalesi ile can almaya devam ediyor...

Ankara'da Gezi Parkı direnişlerinde polisin orantısız güç kullanarak yaptığı müdahale sonrası bir can kaybı daha yaşandı.

Polisin iki gün önce Kennedy caddesinde göstericilere karşı gerçekleştirdiği müdahale ile başından ağır şekilde yaralanan Orçun Girkan adlı vatandaş yaşamını yitirdi.

Konuyla ilgili olarak Twitter'de ilk duyurulardan birini yapan Taies Farzan attığı ilk tweetde "Biraz önce aldığım bilgiye göre Ankara'daki olaylarda yaralanan ve iki gündür komada olan Orcun Girkan hayatını..." dedikten sonra, ikinci tweetinde "ne yazık ki gerçek. Kuzeni şu anda Kıbrıs'ta film setinde haberi ondan aldık. Kesin bilgi :(" dedi. 
 
Kendisine ulaşan Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye de Twitter üzerinden mesaj atan Taies Farzan "ne yazık ki şu anda yakınları konuşamayacak durumda olduklarından daha fazla bilgiye ulaşamıyorum" dedi.
 
Taies Farzan'ın sosyal paylaşım sitesi Facebook'daki sayfasında ise şu paylaşımlar yer alıyor:
 
ankara-gosteri-orcungirkanlailgili-facebook-resim-06.jpg

Ethem Sarısülük'den sonra Orçun Girkan'la ikinci kaybını veren Ankara ile birlikte Gezi Parkı eylemlerinin başladığı günden bu yana geçen sürede 5 kişi yaşamını yitirdi.

GEZİ'YE HOLLYWOOD'DAN BİR DESTEK DAHA - TIKLA

BAŞBAKAN HANGİ OKUL MEZUNU?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler