Ankara'da kaybolan küçük Eylül'den çok acı haber

Ankara'da kaybolan küçük Eylül'den çok acı haber

Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallasi'nde 7 gün önce kaybolan Eylül Yağlıkara'nın cesedi bulundu. Küçük Eylül’ün cinayete kurban gittiği belirtildi.

Ankara Polatlı'da bir haftadır aranan 8 yaşındaki Eylül'ün cansız bedenine ulaşıldı.

ANKARA VALİSİ AÇIKLAMA YAPACAK
Cesedin bulunduğu yerden çıkarma işlemlerinin devam ettiği ve Ankara Valisi Ercan Topaca'nın da olay yerinde incelemelerde bulunduğu belirtildi. Ankara Valisi Ercan Topaca inceleme sonrası açıklama yapacak.

ELEKTRİK DİREĞİNİN DİBİNE GÖMÜLMÜŞ
22 Haziran'da kaybolan Eylül'ün cesedi Yüzükbaşı Mahallesi yakınlarında bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulundu.

EYLÜL 22 HAZİRAN'DA KAYBOLDU
Bursa'da yaşayan İbrahim ve Şerife Yağlıkara çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan Eylül, misafirlik için gittikleri Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde, 22 Haziran'da kayboldu.

BİR KİŞİ TUTUKLANMIŞTI
Arama çalışmaları devam ederken, Yağlıkara Ailesi'nin köydeki komşuları Uğur K. ve annesi H.K. gözaltına alındı. Çelişkili bilgiler verdiği belirlenen Uğur K.'nın evinde yapılan aramada kanlı bir eldiven bulunurken, otomobilinin arka koltuklarının kısa süre önce yıkandığı belirlendi. Koltuktan ve eldivenden alınan DNA örneğinin Eylül'ün babasından alınan örnekle örtüşmesi üzerine, Uğur K. tutuklandı.

ŞÜPHELİNİN ANNESİ VE SEVGİLİSİ GÖZALTINDA
Uğur K.'nin gözaltına alınan annesi H.K. ve sevgilisi olduğu iddia edilen bir kişinin de sorgusunun sürdüğü kaydedildi.

KATİLİ ARABANIN TEKERLEK İZLERİ ELE VERDİ
küçük Eylül cinayetinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Eylül'ün cesedi babasının tarlasında bulundu. Cinayeti katil zanlısının arabasının tekerlekleri ele verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler