Ankarada kesik bacak dehşeti!

Ankara'da kesik bacak dehşeti!

Çöp konteynerına atılan bacağa bir de not eklenmiş!

Ankara'da, bir evin önüne bırakılmış çöpün içinde dizden ve bilekten kesilmiş bacak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, çöp temizliği için gece vardiyasına çıkan Çankaya Belediyesine bağlı temizlik işçileri, Cebeci semti Düşkünler Sokağındaki çöpleri temizlik aracına attıktan sonra Evren Sokağı'na geçti. İşçiler, Evren Sokağı 1 No'lu apartmanın önündeki çöpleri toplarken araçtan siyah bir poşet düştü. Poşeti tekrar almak istediklerinde yırtılan torbadaki bacak ortaya çıktı.

Şaşkına dönen işçiler, 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri ise durumu polise bildirdi. Olay yerine Ankara Emniyeti Cinayet Şubesi polisleri geldi. Temizlik işçilerinin ön ifadesini alan polis, bacağın çıktığı çöpün alındığı Düşkünler Sokağında, bacak üzerinde ve aracın içerisindeki diğer çöplerde inceleme yaptı. Bacak haricinde başka bir organa rastlanmadı. Temizlik elemanlarının olayın şokunu atlatamadıkları görüldü. Bacağın bulunduğu sokağın başına emniyet şeridi çekildi.

Bacak, detaylı inceleme için Adli Tıp Merkezi'ne, temizlik işçileri ise emniyete götürüldü. Atık toplama merkezine gönderilen çöp aracında inceleme yapılacağı öğrenildi.
Bacağa tutturulmuş halde olan ve üzerinde yazılar bulunan bir kağıt parçası dikkat çekti.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: CHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler