Ankarada sır gibi cinayet

Ankara'da sır gibi cinayet

Ankara'da TÜBİTAK çalışanı Göktuğ Demirarslan ve kız arkadaşının öldürülmesinin arkasındaki neden araştırılıyor.

Ankara'da, 24 yaşındaki Göktuğ Demirarslan ve yabancı uyruklu kız arkadaşı, evlerinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Demiraslan'ın Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)'ta çalıştığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı Personel Daire Başkanı Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın oğlu olduğu iddia edildi.
 
UZUN SÜREDİR ORADA BEKLİYORDU
Olay, saat 23.00 sıralarında, Etimesgut ilçesi Eryaman 6. Etap İkinci Meşrutiyet Caddesi Atakent Vadi Sitesi içinde meydana geldi. İddialara göre, Fransa'da 3 yıl önce tanışan Demirarslan ve arkadaşı Elena, sitedeki evlerinden dışarıya çıktı. Bu sırada, evin önünde uzun süredir beklediği belirtilen kimliği belirsiz bir kişi, gençlerin yanına gelerek pompalı tüfeğiyle 7 el ateş etti. Şahıs, eski model beyaz bir araca binerek olay yerinden uzaklaştı.
 
POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI
Silah seslerini duyan site sakinleri olay yerine hemen sağlık ekiplerini ve polisleri çağırdı. Göktuğ Demirarslan ve Elena'nın kafalarından vurulduğu ve sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde öldükleri belirtildi. Site içerisine çok sayıda sivil ve resmi polis ekibi sevk edildi. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, saldırıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler