Ankarada tuhaf olay!

Ankara'da tuhaf olay!

Sevgililerini de yanlarına alan iki kız kardeş, ilişki yaşadıkları işçi emeklisi Baki Seçen’e kadın iç çamaşırı giydirmenin ötesinde buzdolabındaki etlerini de çaldılar.

Almanya’da ikamet eden ve Esra (38) ile Deniz G. (36) adlı kız kardeşlerle ilişki yaşayan işçi emeklisi Mustafa Baki Seçen (57), sevgilileri ve sevgililerinin erkek arkadaşı olan 4 kişi tarafından Ankara’da gasp edildi. Zanlılar, bağlayarak işkence ettikten sonra boş senet imzalatıp kredi kartlarını boşalttıkları Seçen’in, kadın iç çamaşırı giydirerek şantaj amaçlı fotoğraflarını çekti. Zanlılar, buzdolabındaki kırmızı ve beyaz etleri de alarak evden kaçtı. Yakalanan zanlılar, etlerle pikniğe giderek mangal yaptıklarını söyledi.

2 çocuk basası olan Mustafa Baki Seçen, 2007’de Ankara’da tanıştığı Esra G.’yle ilişki yaşamaya başladı. Seçen, Esra G.’ye Ankara’da bir ev tuttu. Seçen’den 7 bin lira kredi çekmesini de isteyen Esra G., başka bir kişiden hamile kaldı. Seçen bunun üzerine Esra G.’nin kız kardeşi Deniz G.’yle de birlikte oldu. Seçen, Esra ve Deniz G.’yle aynı evde kalmaya başladı. Seçen’e, evde Esra ve Deniz G.’nin erkek arkadaşları olan Yasin M., Levent A., Recep G. ve Hasan K. tarafından darp edildikten sonra boş senet imzalatıldı. Zanlılar, iç çamaşırı giydirdikleri Seçen’in şantaj amaçlı fotoğraflarını da çekti. Yasin M., Levent A. ve Recep G. de tutuklandı.

kaynak: milliyet.com.tr - Sertaç Koç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler