Ankaragücünden Çankırı Belediyespora flaş transfer!

Ankaragücü'nden Çankırı Belediyespora flaş transfer!

Çankırı Belediyespor’da dış transfer flaş bir isimle

start aldı. 5 kez Olimpik Milli forması giyen Ankaragücü futbolcusu Emre Hamzaoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçen yıl kiralık olarak Mardinspor’da orta saha oyuncusu olarak forma giyen ve başarılı bir sezon geçiren Emre Hamzaoğlu, 1984 Trabzon doğumlu.

Transferle ilgili olarak konuşan Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Şireci “Kurumsal yapımız ile birlikte önümüzdeki sezon için güçlü ve hedefi olan bir takım oluşturma gayretimiz sürmekte. İç transferde attığımız imzalardan sonra, çizdiğimiz hedefler doğrultusunda sürdürdüğümüz dış transfer çalışmalarımızı bugün Ankaragücü kulübünden takımımıza kazandırdığımız Emre ile start veriyoruz. Kendisinin takımımıza önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

EMRE HAMZAOĞLU: ÇANKIRISPOR’DA OLMAKTAN MUTLUYUM
Çankırı (Belediye) Spor’la iki yıllık sözleşme imzalayan Emre Hamzaoğlu ise imza sonrası yaptığı açıklamada “Hedefleri olan bir takımda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hakan Yılmaz hocanın takımın başında olması benim Çankırı’ya transfer olmamda büyük etkendir. Yaratılacak yeni kadro ile Çankırı Belediyespor’u BankAsya ligine çıkarma hedefi içerisinde olacak bir ekip içerisinde olmaktan mutluluk duymaktayım. Başarılı olmak için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim” dedi.

Emre Hamzaoğlu
Trabzonspor altyapısında yetiştikten sonra İstanbulspor’a giden ve burada üç yıl başarılı bir grafik çizen Emre Hamzaoğlu, Olimpik Milli Takıma kadar yükseldi.

İstanbulspor’da 3 yıl kaldıktan sonra Ankaragücü’ne giden Emre, Hikmet Karaman döneminde kadroda yer bulamayınca Mardinspor’a kiralık olarak gitti. İki sezondur Mardinspor’da oynayan Emre, teknik direktör Hakan Yılmaz’ın ısrarlı talebiyle Çankırı Belediyespor’a kazandırıldı.

YENİ TRANSFERLER KAPIDA
Sözcü18.com
haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, teknik direktör Hakan Yılmaz'ın yaptığı bazı görüşmelerin önümüzdeki sıcak saatlerde sonuçlanabileceği, ve hafta sonunda bazı futbolcuların Çankırı Belediyespor takımına kazandırılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler