Ankarayı kana bulayacaklardı!

Ankara'yı kana bulayacaklardı!

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün yakınlarındaki bir benzin istasyonunun bahçesinde patlamaya hazır 3.5 kilodan fazla uzaktan kumandalı C-4 patlayıcı bulundu. 

ANKARA - Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne yakın ve araç güzergahında uzaktan kumandalı patlamaya hazır parça tesirli bomba bulundu.

Ankara İskitler semtinde bulunan Çevik Kuvvet'e 100 metre mesafede çöp torbalarına sarılmış şekilde 3.5 kilodan fazla C-4 patlayıcıyla hazırlanmış uzaktan kumandalı bomba, uzman ekipler tarafından etkisiz hale getirildi. Patlayıcının çivi ve metal parçalarıyla güçlendirildiği öğrenildi.

ÇEVİK KUVVETİN KULLANDIĞI YOL GÜZERGAHI
Saat 07.00 civarlarında bir ihbar üzerine İstanbul Caddesindeki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne 100 metre uzaklıktaki bir benzin istasyonunun bahçesine gelen emniyet güçleri, burada poşet içerisinde patlamaya hazır, uzaktan kumandalı patlayıcı düzenekli 3.5 kilodan fazla C-4 patlayıcı buldu.

Alınan güvenlik önlemlerinin ardından poşetteki patlayıcı madde, uzman ekipler tarafından incelendi.

İncelemenin ardından etkisiz hale getirilen patlayıcı madde daha sonra kaldırıldı. Emniyet Güçleri olayla ilgili soruşturmasını sürdürürken, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameraları kayıtları da incelemeye alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler