Anne eve erkekle gelince!

Anne eve erkekle gelince!

Aliağa’da iki genç kızın annelerini şok cihazıyla bayıltıp 25 kez bıçaklayıp öldürmesi, deneyimli polisleri, adli tıp görevlilerini bile şoke etti.

İki kız kardeşin emniyet sorgusunda önce suçlamaları reddettiği öğrenildi. Ancak daha sonra iki ayrı odaya alınarak sorgulanan kız kardeşlerin deneyimli cinayet polislerinin soruları karşısında çelişkili ifadeler vermeye başladığı, daha sonra da çözülüp suçlarını itiraf ettikleri, pişman olduklarını söyleyip ağladıkları öğrenildi. 
 
Birahanede garson olarak çalışan Gülseren Süngü’nün eve sürekli değişik erkeklerle geldiği, kızları evdeyken yan odada birlikte olduğu, bu nedenle de sürekli kavga ettikleri ileri sürüldü. 15 gün önce abla Şeyda P.’nin annesi ile bu nedenle kavga ettiği Gülseren Süngü’nün kavga sırasında makasla kızını elinden yaraladığı bilgisine ulaşıldı.
 
Olay gecesi de yine eve erkekle geldiği ileri sürülen Gülseren Süngü’nün kızlarıyla kavga ettiği belirtildi. Kızların emniyet ve savcılıktaki anlatımına göre de olay şöyle gerçekleşti:
 
O gece Gülseren Süngü eve erkekle geldi, daha sonra da kızlar anneleriyle yatak odasında kavga etmeye başladı. Kavga büyüyünce anne Gülseren Süngü mutfaktan bıçak alıp döndü. Küçük kız Beyza P. de annesinin yatak odasında duran elektroşok cihazını alıp annesine karşı kullandı. Beyza P. yere düşen annesinin elindeki bıçağı alarak Gülseren Süngü’yü bıçakladı. Küçük kız birkaç bıçak hamlesinden sonra yorulunca abla Şeyda P. bıçağı alarak annesine saplamaya devam etti. 
 
İki kız kardeş, olaydan sonra suçun annelerinin erkek arkadaşlarının üzerinde kalabileceğini düşünüp evden ayrıldı. Gülseren Süngü’nün cep telefonundan Erhan Ş.’ye gönderilen ’İbo gelecek, benden habersiz eve gelme’ mesajının da kızlar tarafından atılmış olabileceği belirtildi.
 
Şeyda ile Beyza P. kardeşlerin cinayetin ardından bir kafeteryaya gidip, polislerin kendilerine ulaşmalarını beklediği, daha sonra da polislerin bulması üzerine eve gidip gözyaşı döktükleri, annelerinin erkek arkadaşı İbrahim isimli kişiyi suçladıkları belirtildi.
 
FİLM GİBİ 
Gözaltına alındıktan sonra Beyza P.’nin sürekli ağladığı ancak daha soğukkanlı görünen ablası Şeyda P.’nin konuşmadığı ifade vermek istemediği öğrenildi. Önce küçük kızın çözülmesiyle ablanın da cinayeti anlattığı kaydedildi. 
 
Bu arada evde yapılan aramada erkek iç çamaşırları, prezervatifler de bulundu. İki kardeş ifadelerinde eve gelen erkeklerin kendilerini de zaman zaman taciz ettiğini, bu nedenle anneleriyle sürekli kavga ettiklerini, annelerinin kendilerinin okumasını istemediğini, bu hayata yönlendirmeye çalıştığını anlattıkları öne sürüldü.
 
Bu arada her iki kızın babasının Gülseren Süngü’nün ilk eşi Rüstem P. olarak görülmesine rağmen boşanma öncesi ayrı yaşadıkları sırada küçük kıza başka bir kişiden hamile kaldığı, kısa süren ikinci evliliğini bu kişiyle yaptığı öğrenildi. Bu durumun kızlardan gizlendiği, abla Şeyda P.’nin yıllar sonra annesi başkasına anlatırken bu durumu tesadüfen öğrendiği ortaya çıktı. Şeyda P.’nin astsubaylık sınavına girdiği, yazılıyı sınavı kazandığı, annesi hakkında fuhuş ve değişik konularda 15 ayrı soruşturma ve suç kaydı olduğunun ortaya çıkmasıyla mülakatı kaybettiği yakınları tarafından açıklandı. 
 
CEP TELEFONUNDAKİ GÖRÜNTÜLER
Bu arada öldürülen anne Gülseren Süngü’nün cep telefonunda, evde erkeklerle eğlenirken kızları Şeyda ile Beyza’yı da müzik eşliğinde oynamaya zorladığını gösteren görüntü kayıtlarının çıktığı öğrenildi. Evin büyük kız Şeyda P.’nin üzerine yapıldığı, ailenin ekonomik sorun yaşamadığı, ev giderlerinin Gülseren Süngü’nün erkek arkadaşı tarafından karşılandığı belirtildi.
 
TUTUKLANDILAR
Anneleri Gülseren Süngü’yü öldürdükleri suçlamasıyla sorgularından sonra adliyeye sevk edilen Şeyda P. ile Beyza P. kardeşler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler