Antalya'da duvara çarpan araçta can verdiler

Antalya'da duvara çarpan araçta can verdiler

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde önceki gece meydana gelen trafik kazasında, otomobilin duvara çarpması sonucu sürücü Ali Güneş (22) ve yanındaki arkadaşı Merve Sude Madaslı (20) yaşamını yitirdi.

ANTALYA’nın Muratpaşa ilçesinde önceki gece gerçekleşen kaza, Kızılırmak Caddesi’nde meydana geldi. Sürücü Ali Güneş, 07 VAH 34 plakalı otomobilin kontrolünü kaybetti ve bir iş yerinin duvarına çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Ancak yapılan incelemede Ali Güneş ve Merve Sude Madaslı’nın hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Cenazeler, Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Dün sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu’na gelen gençlerin ailesi ve arkadaşları, büyük üzüntü yaşadı. Ali Güneş’in cenazesi, işlemlerin ardından Kepez Odabaşı Mezarlığı’na defnedildi. Merve Sude Madaslı’nın cenazesi ise Bucak’ta toprağa verildi.

BABASI DA KAZADA ÖLMÜŞ

Kazada hayatını kaybeden Ali Güneş’in babası Mesut Ali Güneş'in, 2008 yılında Cırnık Köprüsü’nde gerçekleşen bir kaza sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler