Antalyadaki kazada 7 kişi can verdi

Antalya'daki kazada 7 kişi can verdi

ANTALYA'nın Kumluca İlçesinde

Fransız turistleri taşıyan bir tur otobüsü, otomobille çarpıştıktan sonra devrildi. Kazada 6'sı turist 7 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Antalya'dan Noel Baba Müzesi ziyareti için Demre İlçesine giden Sena Tur'a bağlı Fransız turistleri taşıyan 07 L 3403 plakalı tur otobüsü ile 07 NIN 70 plakalı otomobil, Kumluca yakınlarındaki ‘Şahin Tepesi’ olarak bilinen Belen Mevkiinde çarpıştı.

Tur otobüsünün devrildiği kazada, 6'sı Fransız turist 7 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı. Olay yerine Kumluca ve Kemer ilçelerinden çok sayıda ambulans sevk edildi. Antalya'dan da ambulans helikopter yaralıları almak için kaza yerine gönderildi. Kazada hayatını kaybeden Türk vatandaşının otomobilde yolcu olarak bulunan Yılmaz Caner olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen Kumluca Kaymakamı Salih Işık, kazada 7 kişinin öldüğünü, 20 kişinin de yaralandığını ve kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

ALANYA YOLUNDAKİ KAZA
Geçen 25 Mayıs Salı günü sabaha karşı, günübirlik Pamukkale turuna katılmak üzere Antalya'nın Alanya İlçesi'nden hareket eden Rus turistleri taşıyan 49 yaşındaki Hikmet Yılmaz'ın kullandığı 41 DP 006 plakalı otobüs, Aksu Köprüsünde yoldan çıkarak, bariyerlere çarpmış ve dereye uçmuştu. Kuru dere yatağına ters düşen otobüste araç sürücüsü Hikmet Yılmaz ile rehber 36 yaşındaki Mustafa Günel ve 14 Rus turist yaşamını yitirmiş, 25 Rus turist de yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler