Antalyaspor: 1 - Göztepe: 0

Antalyaspor: 1 - Göztepe: 0

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Antalyaspor sahasında bu sezon deplasmanda istediği sonuçları alamayan Göztepe'yi 20. dakikada Serdar Özkan'ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla Göztepe bu sezon 6. deplasman mağlubiyetini aldı.

Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi Antalyaspor 5. dakikada gole çok yaklaştı. Kullanılan köşe vuruşunda arka direkte kafa vuruşunu yapan Salih Dursun'un şutunda kaleci Beto gole izin vermedi. Ataklarını sürdüren Antalyaspor 20. dakikada Serdar Özkan'ın müthiş golüyle öne geçti. Sağ kanatta Celustka'nın pasıyla topla buluşan Serdar Özkan, ceza sahası dışından uzak direğe gönderdiği sert şutla ağları bulmayı başardı ve takımını öne geçirdi. Golden sonra oyunu dengelemeyi başaran Göztepe Jarome ile fırsatlar yakaladı ancak golü bulamadı ve devre arasına 1-0'lık Antalyaspor üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya daha etkili başlayan konuk ekip Göztepe olurken, 54. dakikada Yasin Öztekin'le net bir fırsattan yararlanamadı. Sağ kanattan Jarome ile verkaça giren Yasin ceza sahasına girdi kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak kaleci Boffin gole izin vermedi. 

Kalan dakikalarda beraberlik golü için bastıran Göztepe, Antalyaspor defansını geçmeyi başaramadı ve ev sahibi ekip de farkı 2'ye çıkarak fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma ilk yarıda atılan tek golle Antalyaspor üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla Antalyaspor puanını 23'e yükseltirken, Göztepe 18 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler