Antalyaspor: 5 - Gaziantepspor: 2 (İzle)

Antalyaspor: 5 - Gaziantepspor: 2 (İzle)

Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan MP Antalyaspor, Bülent Uygun'un gelişinin ardından çıkışa geçen Gaziantepspor'u konuk etti.

Spor Toto Süper Lig'de, son 3 maçta galip gelemeyen MP Antalyaspor, son 3 karşılaşmasında yenilgi yüzü görmeyen Gaziantepspor'u 5-2 yendi. Kötü gidişe dur dedi, konuk ekibin bu sezon ki deplasmanda galip gelememe geleneği devam etti. 

Karşılaşmaya iki ekip hızlı başlarken; gol de henüz 2. dakikada geldi. Ligin ilk yarısında oynanan maçta MP Antalyaspor'u galibiyete taşıyan golü kaydeden Diarra, 2. dakikada ceza sahası sağ iç çaprazından vurdu. 
 
 
Golün ardından Gaziantepspor atakları akın akın gelmeye başladı. Ancak konuk ekip foyuncuları kaleci Ndjock'a takıldı. 
 
Önce 5'inci dakikada Cenk, 7'inci dakikada Sernas, Kamerunlu oyuncuyla karşı karşıya kaldılar. Bu oyuncuların vuruşlarını Ndjock çıkarırken, 9'da Cenk bir başka net gol pozisyonundan yararlanamadı. 
 
Bu sezon deplasmanda maç kazanamayan ve geri düştükten sonra net fırsatlar yakalayan Gaziantepspor, aradığı gole 23'te ulaştı. Bu dakikada Serdar Kurtuluş, ceza sahası dışından çok sert vurdu, top Ndjock'un solundan ağlarla buluştu ve skora 1-1'lik eşitlik geldi. 
 
38. dakikada Uğur İnceman ceza sahası, Kecojevic'in müdahelesinde ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Hakem Süleyman Abay penaltı noktasını gösterdi. Bir dakika sonra Tita penaltı noktasına geldi, vuruşunu yaptı, Karcemarskas'tan dönen topa Brezilyalı tekrar vurdu. Top 2. kez Gaziantepspor ağlarıyla buluştu. 
 
İkinci yarıya iki teknik adam da oyuncu değişiklikleriyle başladı. Mehmet Özdilek, Uğur'un yerine Janda'yı oyuna sürerken, konuk ekipte Cenk'in yerine Rostand 2. devreye başladı. Ev sahibi ekip daha etkili bir görüntü sergilerken, 60. dakikada Isaac sahneye çıktı. Bu dakikada gelişen organize Antalyaspor atağında Diarra'nın pasında Isaac ağları havalandırırdı ve kırmızı-beyazlı ekip 3-1 öne geçti. 
 
62'de ise Rostand, sahneye çıktı. Bekir'in sol kanattan ortasına Rostand kafayı vurdu fark 1'e indi, MP Antalyaspor: 3 Gaziantepspor: 2. 
 
Gaziantepspor farkın bire inmesinin ardından ümitlense de, 79'da konuk ekip defansının hatasını Tita affetmedi. Brezilyalı oyuncu ceza sahası içerisinde buluştuğu topu ağlara gönderirken, kendisinin 2, takımının 4. golünü kaydetti. 
 
Dakikalar 82'i gösterirken ev sahibi ekipte bu kez sonradan oyuna giren Ömer Şişmanoğlu çıktı. Bu sezon 14. kez sonradan oyuna giren golcü oyuncu, Aissati'nin sağ kanattan getirip ceza sahası içerisine gönderdiği topu boş kaleye gönderdi, MP Antalyaspor maçta 5-2 öne geçti. Ömer Şişmanoğlu, bu sezon ligde 6. golünü attı. 
 
Karşılaşma da 5-2 MP Antalyaspor'un üstünlüğüyle sona ererken, ev sahibi ekip Gaziantepspor'un deplasmanda galip gelememe hastalığı devam etti.  MP Antalyaspor bu galibiyetin ardından puanını 37'ye çıkardı, Gaziantepspor ise 28 puanda ve ateş hattında kaldı. 
 
Lig'de bugün oynanan diğer maçta:
Kayserispor: 2 - Mersin İdmanyurdu: 1 (Maçın özetini izlemek için-TIKLA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler