Araç devrildi, 2 asker şehid oldu

Araç devrildi, 2 asker şehid oldu

Kastamonu-Devrekani karayolunda

askeri aracın devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 2 asker şehid oldu, 4 asker yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'dan Devrekani ilçesi yönüne giden Hava Radar Komutanlığı'na ait ''640042'' plakalı askeri araç, Kırcalar mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 2 asker şehid oldu, 4 asker de yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın ile İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Akgün de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Kaza sonrası bir süre ulaşıma kapanan Kastamonu-Devrekani karayolundaki trafik kontrollü olarak tek şeritten sağlanıyor. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ŞEHİD VE YARALI ASKERLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Kastamonu-Devrekani karayolunda askeri aracın devrilmesi sonucu şehid olan ve yaralanan askerlerin kimlikleri belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Kastamonu'dan Devrekani'ye giden Hava Radar Komutanlığına ait ''640042'' plakalı askeri aracın Kırcalar mevkisinde devrilmesi sonucu şehit olan askerlerin uzman çavuşlar Mehmet Poyraz ile Ahmet Erdönmez olduğu tespit edildi.

Yaralı askerlerin ise uzman çavuşlar Levent Çavuş (36), Selim Şenol (36), Hüseyin Timirli (36) ve Akın Yıldız (35) olduğu bildirildi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler