Arap dünyasını karıştıran Nasrallah iddiası

Arap dünyasını karıştıran Nasrallah iddiası

Lübnanlı şarkıcının, Hizbullah lideri Nasrallah ile ilgili iddiası çok konuşulacak..

Lübnanlı ünlü şarkıcı Hayfa Wehbe, ortaya attığı iddiayla Arap dünyasını sarsacağa benziyor.

"HAYRANIM, ÇÜNKÜ İSRAİL'İ GERİ PÜSKÜRTTÜ"
Ortadoğu'nun en ünlü şarkıcılarından ve Arap dünyasının en güzel kadını olan Lübnanlı Haifa Wehbe, Arap dünyasını yerinden oynatan bir iddia ortaya attı.
 
Arap magazin sitelerinin "Rusya'nın Sesi" radyosuna dayandırdığı iddiaya göre, Wehbe, ergenlik döneminde Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ile evlendiğini açıkladı. Nasrallah'ın izlediği hikmetli ve dengeli politika ve İsrail'in Lübnan'a saldırısını püskürtmesi nedeniyle kalbini kazanan tek erkek olduğunu ve ona hayran olduğunu söyleyen Wehbe, en büyük temennisinin Hizbullah lideriyle yüz yüze gelmek olduğunu söyledi.
 
"BENİM İÇİN BİR ŞEREFTİR"
Hasan Nasrallah'ı en büyük Arap liderlerinden biri olarak nitelendiren Lübnanlı yıldız, "Görevini en iyi şekilde yerine getiren ve başarılı icraatlara imza atan böyle büyük bir liderin emrinde çalışmak benim için bir şereftir" dedi. Bu iddiaya Hizbullah'tan nasıl bir tepki geleceği merak ediliyor.
 
Babası Lübnanlı, annesi Mısırlı olan 1976 Beyrut doğumlu Wehbe, People dergisinin "Dünyanın en güzel kadın ları" listesine de girmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler