Arda - Sinem aşkı bitti

Arda - Sinem aşkı bitti

Sürpriz ayrılığın nedeni olan güzel kim?

Milli futbolcu Arda Turan, Sinem Kobal'dan ayrıldı. İddiaya göre genç futbolcu bir süredir Ceylan Çapa ile görüşüyor. Hürriyet'in haberine göre, Arda Turan’ın Fatih Terim’le birlikte Sinem Kobal’ı ailesinden istemeye gittiği haberleri asılsız çıktı. Evlilik bir yana, ünlü çift sürpriz bir kararla ilişkilerini noktaladı. Bazıları araya giren mesafe nedeniyle ilişkinin sona erdiğini söylüyor. Ancak ayrılıkla ilgili haberlerde Ceylan Çapa’nın da adı geçiyor.

ceylan-capa-arda-resim-03.jpg

ŞAMDAN'DA YAKINLAŞTILAR
İddiaya göre Arda, milli maç için İstanbul’a geldiği günlerde, Şamdan’da Ceylan Çapa ile karşılaştı. Koyu Galatasaray taraftarı olduğu bilinen, halen Fashion TV’de sunuculuk yapan ve asıl amacı spor spikerliği olan Çapa ile genç futbolcu, o akşam yakınlaştı. İkili o günden beri BBM üzerinden sık sık mesajlaşıyor.

Ceylan Çapa, Galatasaray’dan Atletico Madrid’e transfer olduğunda Arda Turan için “Arda’nın boşluğunun tam olarak dolması zor” diye yazmıştı.

ARDA'DAN YANIT VAR

A Milli Takımımız'ın ve Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan, bugün bazı gazetelerde hakkında çıkan haberlere yanıt verdi. Özel hayatıyla ilgili yazılanlara tepki gösteren Arda Turan, iddiaları yalanladı.
Arda, "Milletimizin, şehitlerimizin ardından bir de depremle sarsıldığı bu zor günlerde, hakkımda çıkan bu haberler beni çok üzüyor. Halkımızın yaşadığı onca sıkıntıyı bir tarafa bırakıp, bu gibi yalan haberlerle uğraşmak doğru değil" şeklinde konuştu.

Yıldız oyuncu, "İspanya'da bile deprem konuşulurken ve bizlere geçmiş olsun dilekleri gelirken Türkiye'de bu tür yalan ve samimiyetsiz haberlerin çıkmasını kasıtlı buluyor ve anlamakta güçlük çekiyorum" dedi.

Medyaspor'un haberine göre, her verdiği röportajında sosyal meselelere de değinerek ne kadar duyarlı bir vatandaş olduğunu gösteren Arda, Atletico Madrid formasıyla çıktığı son maçta koluna siyah bant takmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler