Arda Turan: Herkese tek tek hesap soracağım

Arda Turan: Herkese tek tek hesap soracağım

Türkiye Milli Takım kaptanı Arda Turan, Çek Cumhuriyeti maçından sonra sert açıklamalarda bulundu. "Annemi ağlatmasalardı iyiydi" diyen yıldız futbolcu bu hakaretlerin hesabını soracağını söyledi.

Türkiye A Milli Takım Kaptanı Arda Turan, kaos anlarını konuşmanın gereği olmadığını söyledi. Maçların kazanılıp kaybedileceğini; fakat bunların insanların ailesinden önemli olmadığını ifade etti.

İşte Arda Turan’ın maç sonu açıklamaları:

“Sonuna kadar muhteşem bir mücadele verdik. Kazandığımız için çok mutluyuz. Tahminimizin bir gol gerisindeydik aslında. Bizim ülkemiz için bu turnuvalarda olmak önemli. Bayrağımızın burada olması daha çok önemli. Kazanmak ve kaybetmek var futbolda ama insanların ailelerinden önemli değil. Kimseye kırgın değiliz. İnşallah Allah bize yardım eder ve son 16’ya kalırız. Ben hiçbir zaman futbolculuğumdan dolayı eleştirildiğimde kızmadım… Biz ne paracı ne de primci olduk. 90 küsür maçım var. 5 kötü maçımı gösterene tüm servetimi vereceğim. Annemi ağlatmasalardı iyiydi.

Bunları konuşmanın şimdi zamandı değil. İlerleyen zamanlarda bunlar hakkında konuşuruz.
Hayatta İspanya ve Hırvatistan’a yenilmek kadar doğal bir şey yok. Takım arkadaşlarım için yapılan paracı primci gibi ithamları kabul etmiyorum. İnsanlar spor yapıyorlar, ailelerin laf edilmesini hak etmiyorlar. Annemi yeterince ağlattılar ama herkese tek tek hesap soracağım. Benim adamlığıma laf söyleyecek kimse yok burada. Hiç kimse merak etmesin.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler