Arda Turan imzasında muamma

Arda Turan imzasında muamma

Galatasaray’ın süper yıldızı Arda Turan sonunda bombayı patlattı..

Hürriyet gazetesi, dün gece İstanbul'a gelen Atletico Madrid Kulübü başkanı Enrico Cerezos ile bugün Çırağan Oteli'nde bir araya gelen milli oyuncunun İspanyol kulübü ile ön sözleşme imzaladığını iddia etti. Ancak hemen ardından NTVSPOR ise yayınladığı haberde yöneticilerin anlaşma sağlayamadığını duyurdu.

12,5 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA İMZAYI ATTI

Hürriyet'in haberine göre; Menaceri Ahmet Bulut ile görüşmeye giden Arda Turan'ın, 2 saat süren pazarlık sonrası ön sözleşmeye imza attığı öğrenildi..

Cerezos'un bu gelişmeler sonrası Galatasaray Kulübü'ne giderek Başkan Adnan Polat ile görüşmesi ve Arda'nın bonservisini alması bekleniyor. Atletico Madrid'in Arda için Sarı-Kırmızılılar'a 12.5 milyon Euro teklif etmesi bekleniyor..

SONUÇ ALINAMADI

Ntvspor'da yer alan haberde ise, Arda Turan'ın transferi için İstanbul'a gelen Atletico Madrid Başkanı Enrico Cereso, sabah saatlerinde Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile görüştü. Cereso, bu sezon sakatlıklardan dolayı çok sayıda maç kaçıran Arda için teklif yaptı. Ancak ilk görüşmede sonuç alınamadı...

Yurtdışında oynamak istediğini bilinen Arda'nın, geçtiğimiz günlerde başkan Adnan Polat ile görüşerek, transferine kolaylık sağlanmasını istediği iddia edilmişti. Ancak 14 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan olağanüstü seçimde görevi yeni yönetime devredecek başkan Polat ve ekibinin, son kararı göreve gelecek yeni yönetime bırakması bekleniyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler